Produsele cosmetice profesionale HUBISLAB, disponibile și în România

  Top Tabu
  10/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Produsele cosmetice profesionale HUBISLAB, disponibile și în România

Gama de produse cosmetice profesionale HUBISLAB – Human Bio Science Lab – de origine coreeană reprezintă o noutate pe piața din Europa. Reputația extraordinară a produselor coreene este deja cunoscută în întreaga lume. De aceea, trendul k-beauty prinde amploare din ce în ce mai mult și la noi. În România, produsele pot fi văzute, analizate și comandate atât pe site-ul de prezentare www.hubislab.ro, cât și la partenerii noștri (Farmacia Tei, Carespot.ro, Emag.ro).

HUBISLAB este un brand care se adresează în special profesioniștilor din domeniul estetic cât și cosumatorului final interesat de menținerea sănătății și condiției optime a tenului.  Este recomandat atât pentru îngrijirea pielii pacienților pre și post proceduri dermatoestetice, cât și afecțiunilor precum rozacee, acnee, hipersensibilitate, hiperpigmentare și riduri.

Principiul de bază al brandului este acela de a inova și de a perfecționa în permanență produsele dezvoltate. Scopul este să ofere o selecție inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate. Toate aceste acțiuni au la bază studii de cercetare-dezvoltare și testări clinice pentru a alege cele mai sigure și eficiente ingrediente care să permită îmbunătățirea condiției tenului pe termen lung, cu o eficacitate mai mare decât a altor produse similare.

În România, produsele HUBISLAB sunt promovate de antreprenoarea Corina Sterea. Aceasta deține unul dintre saloanele de top din centru Bucureștiului, PURE Salon (Bulevardul Dacia). Din dorința de a le oferi clientelor sale cele mai bune și eficiente produse de înfrumusețare, în urma cercetării și testării unui număr mare de variante, s-a oprit la gama coreeană HUBISLAB. “Alegerea brandului HUBISLAB a fost o decizie strategică de business, unde am mizat pe calitate superioară. După ce am analizat o mulțime de producători din toată lumea, am decis că acest brand coreean corespunde standardelor de eficiență pe care le urmăresc. Diferențiatorul lor puternic – ingrediente sigure cu accent pe zona dermatocosmetică, a reprezentat motivul principal pentru care mi-am dorit ca brandul HUBISLAB să devină accesibil și pentru femeile din România.

Dincolo de eficiența demonstrată, produsele HUBISLAB sunt printre puținele care respectă recomandarea eliminării din compoziție a unor ingrediente nocive pentru ten – Parbeni, Benzophenon, DMDM Hydantoin, Thymol, Diethanolamine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, ImidazolidinylUrea, Benzyl Alcool.

Despre provocările actuale și cele viitoare, Corina Sterea afirmă “ în context pandemic am observat o ușsoară creștere a interesului vis-a-vis de produsele profesionale din zona beauty ce pot fi folosite și acasă. Asta înseamnă că doamnele și domnișoarele își doresc frumusețe pe termen lung, iar acest lucru mă bucură enorm. Sperăm ca anul acesta să accelerăm business-ul, mai ales în zona de online.

Produsele HUBISLAB pot fi comandate în România pe site-ul www.hubislab.ro. Produsele sunt disponibile pe bază de comandă și pot ridicate din București (Bd Dacia 130A, et.1, sector 2) sau pot fi livrate prin curier. Date de contact – E-mail: comenzi@hubislab.ro, Telefon: 0737.482.848

 

#             #             #

Tehnologia unică folosită de HUBISLAB adaptează teoria biologiei pielii și testările clinice pe baza  TTIM (Tehnologia de Transducție Intracelulară a Macromoleculelor), produsele noastre fiind create pentru a livra ingredientele necesare în profunzimea pielii și pentru a maximiza efectele acestora.

Puncte forte ale brandului:

  • Utilizează o tehnologie unică și ingrediente brevetate care asigură o eficiență mai mare decât a altor produse similare;
  • Sunt produse profesionale încadrate în categoria de dermatocosmetice (reprezintă combinația dintre produse cosmetice și farmaceutice);
  • Sunt utilizate doar ingrediente sigure pentru ten (din compoziția acestor produse au fost excluse opt ingrediente nocive pentru ten);
  • Sunt produse de origine coreeană, unde exigența pentru produse cosmetice de calitate este foarte ridicată.

#             #             #

 

Contact media

Uleia Liliana

Specialist comunicare

0766.395.799


About