Proton încurajează testarea şi contribuie în mod activ la combaterea pandemiei de coronavirus

  Top Tabu
  27/01/2022
  Comentariile sunt închise pentru Proton încurajează testarea şi contribuie în mod activ la combaterea pandemiei de coronavirus

Proton are grijă de sănătatea ta şi a celor din jur

Pandemia de coronavirus care a luat cu asalt întreaga omenire de doi ani încoace continuă să evolueze din ce în ce mai rapid pe zi ce trece. În acest sens, pentru a putea contribui la combaterea acestei situaţii atât de periculoase pentru sănătate, este important să ne testăm pe scară largă şi să încercăm pe cât este posibil să ne protejăm unii pe alţii. Din acest motiv, ţinând cont de contextul pandemic actual şi de nevoile care apar odată cu acesta, firma Proton Impex 2000 a adăugat în gama sa de produse şi testele rapide Covid, care au capacitatea de a detecta prezenţa virusului SARS-CoV2 chiar şi în cazul persoanelor asimptomatice şi care pot fi utilizate numai de către personalul medical calificat şi autorizat, în incinta laboratoarelor sau unităţilor medicale sanitare de specialitate.

Gamă diversificată de teste pentru detecţia Covid-19

În cadrul magazinului online Proton, cei interesaţi au acces la o varietate de teste rapide pentru coronavirus, care vin de asemenea însoţite de diverse materiale suplimentare, precum stative de lucru, tuburi de prelevare cu mediu de transport, tampoane sterile sau instrucţiuni de utilizare, menite să facă procesul de recoltare şi de testare mult mai sigur şi mai uşor.

Mai mult, aceste teste Covid-19 au diferite roluri, după cum urmează: Testele Rapide Detecţie Antigen au rolul de a pune în evidenţă prezenţa unor proteine din componenţa virusului SARS-CoV2 iar Testele Rapide Detecţie Anticorpi IgG şi IgM au rolul de a pune în evidenţă anitcorpii produşi de organism ca răspuns la infecţia cu virusul SARS-CoV2. Pe lângă acestea, în portofoliul de teste rapide pentru Covid pus la dispoziţie de către Proton se mai găsesc şi Testul Rapid Imunocromatografic de Antigen pentru Detecţia Calitativă a virusului SARS-CoV2 sau Testele Rapide Antigen pentru detecţia coronavirusului, a gripei A şi gripei B.

Ţine sub control pandemia şi comandă kit-urile cu teste rapide pentru coronavirus de la Proton, online, simplu şi rapid!

 


About