PSD acuză PNL că vrea ‘să pună mâna pe 6,4 miliarde lei’: ‘Dimineața ministru al Sănătății, seara angajat al unei clinici private’

  Top Tabu
  30/01/2020
  Comentariile sunt închise pentru PSD acuză PNL că vrea ‘să pună mâna pe 6,4 miliarde lei’: ‘Dimineața ministru al Sănătății, seara angajat al unei clinici private’

PSD acuză PNL că, „printr-o afacere de partid”, pusă la cale de „cel care dimineața este ministru al Sănătății, iar seara angajat al unei clinici private”  „vrea să pună mâna pe 6,4 miliarde de lei”, prin privatizarea programelor naționale de sănătate. Social-democrații pun în acest context întrebarea cum va reacționa atât președintele Klaus Iohannis, cât și instituțiile statului.

Citește și: Ministrul Sănătății operează în timpul liber la două clinici private: Medlife și Sanador

„PNL vrea sa pună mâna pe 6,4 miliarde de lei. Aceasta este MIZA privatizării programelor naționale de sănătate. O afacere de partid, pusă la cale de cel care dimineața este ministru al Sănătății, iar seara angajat al unei clinici private, direct interesată de acești bani.

Privatizarea sănătății făcută de privați. Un conflict de interese uriaș!

Și pentru ca afacerea să meargă unsă, echipa de ”privați” de la Minister s-a mărit:

  • Victor Costache – Ministru al Sănătății și angajat al POLISANO
  • Adela Cojan – Președinte Casa Națională de Asigurări de Sănătate, fost angajat POLISANO
  • Horațiu Moldovan – Secretar de stat Ministerul Sănătății, angajat SANADOR
  • Liviu Bosînceanu – președinte Comisia de chirurgie oncologică, Ministerul Sănătății, angajat POLISANO
  • Claudiu Matei – șef lucrări Comisia de chirurgie oncologică, Ministerul Sănătății, angajat POLISANO

Oare președintele Iohannis nu ar trebui să își ”normalizeze” situația cu protejatul său Costache de la Sibiu care bagă banii pentru sănătatea românilor în conturile clinicii private în care lucrează?

____________________________________________________________

Cum credeți că vor reacționa instituțiile statului la acest furt pe față al Guvernului PNL?”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

 

Sursa


About