Psihologii atenționează: De la violența împotriva animalelor la cea asupra oamenilor este un pas, deoarece agresivitatea nu se ‘potolește niciodată’

  Top Tabu
  5 months ago
  0
  54

Psihologii atrag atenția, după ultimele cazuri de cruzime împotriva animalelor, că de la violența manifestată împotriva animalelor până la cea îndreptată asupra oamenilor este doar un pas, deoarece agresivitatea nu se „potolește niciodată”, anunță MEDIAFAX.

„Este demonstrat faptul că manifestările de agresiune prezente la copii pot să reprezinte, într-un calcul de economie pe termen lung, un indicator al faptului că are toate șansele să ajungă criminal, și găsim în istoria multor criminali toate aceste manifestări de mutilare, fie a animalelor, fie a persoanelor din jur”, a declarat psihologul Mirela Zivari.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în cazul Caracal! Unde ar fi Luiza Melencu (surse) .

Agresivitatea este o pulsiune, care nu se „potolește niciodată”, mai spune specialistul.

Precizările vin după ce, recent, un bărbat a fost prins și arestat pentru că a spânzurat un câine de o conductă de gaze în Centrul Capitalei.

Tot anul acesta, în județul Suceava, la marginea unei localități, au fost găsiți șase câini împușcați și abandonați în camp, iar în Satu Mare unei cățelușe i-a explodat o petardă în gură.

Citește și: Cristina Țopescu, incinerată fără inimă! Motivul pentru care i-a fost scos organul

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *