Răsturnare de situație în cazul bărbatului acuzat că practică fără drept stomatologia. El respinge acuzațiile: `Nu sunt zidar, să știți!… Nu practic meseria!`

  Top Tabu
  4 months ago
  0
  82

Bărbatul acuzat că a practicat fără drept stomatologia în comuna Gruiu, căruia poliţiștii i-au percheziţionat sâmbătă locuinţa, respinge acuzaţiile şi precizează că soţia sa este stomatolog, iar cabinetul este funcţional din 1992.

Vezi și: Începe judecata la CSM: Cristina Tarcea, şefa Curţii Supreme, la un pas să rămână fără funcţie

Întrebat, la ieşirea de la audieri, de când practică această meserie, el e replicat: “Culmea e că nu practic această meserie”, potrivit news.ro

El a precizat că soţia sa este medic stomatolog şi cabinetul e funcţional din 1992.

“Eu sunt la o specializare de medicină. Nu sunt zidar, să ştiţi”, a declarat bărbatul, răspunzând şi informaţiilor din presă în legătură cu profesia sa reală.

De asemenea, a negta că ar fi făcut vreo intervenţie chirurgicală ca stomatolog.

CITEȘTE ȘI: Îţi poate salva viaţa: Cum şi unde să-ţi măsori tensiunea arterială

Poliţiştii din Ilfov au făcut sâmbătă percheziţii la locuinţa bărbatului din comuna Gruiu, care ar fi exercitat fără drept profesia de dentist pentru locuitorii comunei.

“Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, anunţa Poliţia.

Surse din rândurile anchetatorilor declarau sâmbătă pentru News.ro că bărbatul ar urma cursuri de asistent medical, iar soţia sa este stomatolog. Când aceasta nu a mai profesat, el i-a preluat pacienţii în calitate de dentist.

El este acuzat de exercitare a unei profesii fără drept.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *