Record naţional de câştiguri la pariuri sportive, la FORTUNA!

  Top Tabu
  06/12/2016
  Comentariile sunt închise pentru Record naţional de câştiguri la pariuri sportive, la FORTUNA!

Pare greu de crezut, dar ceea ce urmeză este o poveste absolut reală, petrecută la o agenţie FORTUNA din Caransebeş, judeţul Caraş Severin! Patru pariori au câştigat, suma de 7 miliarde de lei, bani vechi, cu o investitie de doar 51 de lei, împărţită pe patru bilete!

Norocoşii şi-au primit banii, arătându-se vizibil emoţionaţi la primirea câştigului. Este vorba de Ion Marian Săvulesc (47 de ani) – de profesie poliţist, subofiţer, Pintilie Luca  (63 de ani) – pensionar, Achim Nica (59 de ani) – recent disponibilizat de la E.ON Gaz şi un funcţionar din cadrul primăriei, care şi-a ridicat banii în altă zi decât cei trei.

Cei trei menţionaţi au avut bilete de 5 lei, 6 lei şi 10 lei, toate calificate la Bonus Dublu, având 21 şi 22 de evenimente. Al patrulea bilet a fost achitat cu 30 de lei şi a fost jucat pe tipul sistem, cu un eveniment fix (Gaz Metan – Chiajna 1 MG2+) şi 17 din 20, toate câştigătoare. Biletele cu Bonus Dublu au atins pragul maxim de câştig, 100.000 de lei X 2 – miza. În total, FORTUNA a achitat celor patru jucători peste 630.000 de lei, circa 150.000 de euro!

De precizat că evenimentele de pe bilete au fost alese, în general, din campionate de fotbal mai puţin jucate, aşa cum ar fi Arabia Saudită, Australia, Brazilia, Ecuador ori Columbia.

„Am stat în fața calculatorului, mai aveam un meci din campionatul Australiei, în minutul 70 s-a marcat golul ce-mi mai trebuia, apoi am știut că am prins biletul, dar tensiunea e mare. Am câștigat pensia pe 16 ani. O să iau un apartament pentru copil” – Pintilie Luca

„Mă duceam la biserică atunci când am aflat că am câștigat, duminică dimineața. O să-mi iau un jeep, e visul meu, la noră-i iau mașină, la băiat tractor și cu restul mai fac pe la casă. La casa de pariuri merg ca la birou, așa-i spun eu, la birou, decât să alerg aiurea, mai bine stau aici, am timp după ce am fost disponibilizat. De obicei, evit meciurile favoriților, dar nu tot timpul. Am mai ratat sume importante, miliarde, din cauza câte unui meci pierdut. Prietenului meu Nelu (Ion Săvulesc, ajutorul șefului de post de la Obreja) i-am spus atunci dimineața <<dă 5 lei să te fac om>>, și el mi-a dat 6. Joc din 1983, de pe vremea Pronosportului” – Achim Nica

Aici aveţi codurile de verificare online şi biletul tip sistem, desfăşurat!

vk08n

w8ca3

wajec

Tags —


About