Rezolva problema intolerantei la lactoza la bebelusi cu lapte praf fara lactoza

  Top Tabu
  18/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru Rezolva problema intolerantei la lactoza la bebelusi cu lapte praf fara lactoza

Intoleranta la lactoza nu se intalneste doar in cazul adultilor, o pot avea si copiii, si asta de la varste foarte mici, chiar de la nastere. Intoleranta la lactoza este o afectiune care nu permite pacientilor sa consume lapte sau produse din lapte obisnuit, starea de rau se instaleaza imediat ce laptele de vaca este ingerat si nu poate fi procesat corect.

Alimentatia bebelusilor trebuie sa contina cat mai mult lapte pentru dezvoltarea normala, iar in situatiile in care laptele e vaca nu e recomandat se poate administra lapte praf fara lactoza. Laptele fara lactoza seamana cu el normal, este obtinut prin adaugarea unei substante, nu prin eliminarea lor.

Organismul nu mai este in stare sa descompuna lactoza in doua monozaharide, pentru ca nu exista lactaza, o enzima speciala implicata in digestie. Practic laptele care e pentru intoleranta la lactoza are lactaza adaugata, o enzima care simplifica separarea galactozei si a glucozei, sunt deja separate si laptele se digera rapid.

Toate vitaminele si mineralele, proteinele si grasimile din laptele normal sunt is in lapte praf fara lactoza. Firmele care produc lapte pentru bebelusi fara lactoza au grjia sa testeze toate formulele si sa le comercializeze la preturi excelente pentru a le da sansa mamicilor sa alimenteze corect bebelusii.

Laptele praf fara lactoza are gust bun, e bine tolerat de sistemul digestiv, gustul e mai dulce decat al laptelui obisnuit, deci va fi baut fara probleme de micutii cu probleme. Unele formule moderne au si izolat proteic de soia, sunt imbogatite cu constituenti de origine animala, au si uleiuri vegetale si glucide continute pentru digestie perfecta.

Vitaminele si oligoelementele in plus din laptele praf fara lactoza contribuie la o crestere sanatoasa si rapida a bebelusilor si la o viata normala pentru cei cu intoleranta la lactoza.

Cu laptele praf fara lactoza stii ca vei avea o alimentatie echilibrata de fiecare data, e foarte simplu sa prepari laptele, fiecare formula ale instructiuni personalizate si toate datele despre continut si administrare. Asa stii ce fel de lapte poti da copilului, stii cum sa il prepari rapid si cand sa il administrezi pentru mese regulate si complete.

Pe masura ce micutii se vor obisnui cu laptele fara lactoza se va putea diversifica fiecare masa, se vor folosi si alte formule care sunt pe acelasi tip de continut in asa fel incat la finalul fiecarei zile copilul sa aiba necesarul de laptic si proteine esentiale recomandat de catre medici.

Intoleranta la lactoza nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare pentru mamici, e bine sa folosim inca din primele luni de viata laptele praf fara lactoza sigur si eficient si sa il administrat conform recomandarilor medicale primite la fiecare consult. Doar laptele praf fara lactoza poate sa ofere copiilor cu probleme o sansa la o viata normala si la o stare de bine permanenta.


About