Robbie Maddison înfruntă valurile din Tahiti cu o motocicletă de teren!

  ioana
  03/08/2015
  Comentariile sunt închise pentru Robbie Maddison înfruntă valurile din Tahiti cu o motocicletă de teren!

[highlight] Cascadorul Robbie ”Maddo” Maddison a devenit primul om din lume care a făcut surf cu motocicleta de teren. DC Shoes a sponsorizat acest scurt documentar despre cascadorul australian Robbie Maddison în timp ce acesta se pregătea să stabilească un nou record mondial – surf pe motocicletă. Astfel, australianul a înfruntat valurile din Tahiti cu o motocicletă de teren super modificată. [/highlight]

 

Robbie Maddison a devenit cunoscut prin nebunia care îl caracterizează și care îi duce cascadoriile dincolo de limitele imaginației. Australianul a sărit peste Tower Bridge, dar și peste replica Arcului de Triumf din Las Vegas și peste Canalul Corint. El deține recordul mondial la săritura cu motocicleta, record pe care și l-a depășit singur ulterior. Maddo a fost și dublura lui Daniel Craig în James Bond – Skyfall, pentru cascadoriile cu motocicleta.

 

 

Faimoasele valuri din Teahupoo și Papara de pe coasta tahitiană au fost surprinse în imagini, în timp ce Robbie ”Maddo” Maddison stabilea un nou record. Australianul s-a antrenat timp de doi ani de zile pentru a reuși această cascadorie, devenind astfel primul om care a înfruntat valurile din Tahiti cu o motocicletă de teren.

 

robbie


About