Rochia perfectă pe perioada verii, în funcție de siluetă

  master
  02/06/2021
  Comentariile sunt închise pentru Rochia perfectă pe perioada verii, în funcție de siluetă

În sfârșit, vara a sosit, și doamnele sau domnișoarele abia așteaptă să poarte ținute lejere, care să le ofere și acea senzație de răcorire, dar și o apariție plină de stil. Și care articole vestimentare se potrivesc cel mai bine acestei descrieri decât rochiile? Cu toate acestea, multe dintre reprezentantele sexului frumos se feresc să poarte rochie în această perioadă, deoarece susțin că silueta nu le avantajează. Total greșit! De fapt, ele nu știu cum să aleagă acele haine dama care să se potrivească perfect cu forma corpului. De aceea, am decis să îți venim în ajutor cu câteva sugestii de tipuri de rochii care te vor avantaja, și nu vei mai ezita să porți acest articol vestimentar perfect pentru perioada zilelor toride.

Silueta de tip măr

 

Cu siguranță majoritatea posesoarelor unei astfel de siluete nu preferă rochiile, deoarece partea de jos a corpului este mai mare, și nici talia nu este prea bine evidențiată. În aceste caz, recomandarea marilor creatori de modă este să alege acele rochii care să subțieze partea de sus, sugerând ideea de talie. Prin urmare, o rochie cu un croi drept este cea care ți se potrivește cel mai bine și nu, în niciun caz să nu porți curea, deoarece efectul obținut este departe de cel dorit de tine. Din fericire, există numeroase rochii Poema care abia așteaptă să le descoperi și să le porți în această vară!

 

Silueta de tip pară

 

Aici avem parte de talia dorită, dar din păcate linia șoldurilor este ceva mai pronunțată față de cea a taliei. Prin urmare, rochiile care ți se potrivesc cele mai bine sunt cele care pun accentul pe partea superioară a trunchiului, în zona bustului, pentru că în acest fel atenția privitorului se îndreaptă aici, și nu spre bazinul ceva mai dezvoltat. Caută acele modele de rochii care oferă o iluzie optică de umeri lați, talie subțire și un bust ceva mai generos.

 

Silueta tip dreptunghi

 

Din păcate, deși ai proporțiile corpului bine echilibrate, nu stai prea bine la acele curburi plăcute ochiului. Nici bustul, și nici posteriorul nu sunt prea ieșite în evidență, șoldurile înguste, iar talia nici ea nu este mai bine pusă în valoare. Pentru tine, centurile și curelele sunt obligatorii când vine vorba despre rochii, iar modele alese să fie cele cu pliuri, decolteuri rotunde care oferă iluzia unui piept mai bine dezvoltat. Dacă alegi un astfel de model de rochie, cu siguranță vei avea un look perfect, și ar trebui să te simți mult mai încrezătoare în tine.

Silueta de tip clepsidră

 

Toate doamnele sau domnișoarele din întreaga lume visează la acest tip de siluetă, considerată a fi cea perfectă, deoarece orice piesă vestimentară ar purta, li se potrivește perfect. Din păcate, puține sunt urmașele Evei care se pot lăuda cu ea, așa că pentru restul, recomandarea noastră este să citească rândurile de mai sus. În schimb, dacă te numeri printre norocoasele cu această formă a corpului, în care ești bine proporționată, ai talia bine definită, un bust frumos, în armonie cu zona șoldurilor și a posteriorului.

Nu există model de rochie care să nu te avantajeze, așa că alegerile tale sunt mult mai ușoare. Dacă însă ai nevoie de un mic sfat în materie de stil, alege una cu un imprimeu bogat, și vei avea o apariție perfectă de fiecare dată!

Sperăm că micile noastre recomandări te-au făcut să înțelegi că vara aceasta rochiile nu trebuie să lipsească din ținutele tale. Alege-le pe cele care te avantajează, și bucură-te de un look perfect! La orice ținută nu uita să accesorizezi și un zâmbet larg, și totul va merge ca pe roate!


About