România, cotă 23.0 să câștige Eurovisionul

  Top Tabu
  08/05/2017
  Comentariile sunt închise pentru România, cotă 23.0 să câștige Eurovisionul

Ilinca Băncilă și Alex Florea vor încerca anul acesta să aducă trofeul Eurovision în România. Cei doi concurează cu piesa „Yodel it!”, iar casele de pariuri le dau șanse mari să ajungă în finala celui mai prestigios concurs internațional de muzică live.

Stanleybet oferă cotă de 23.0 pentru ca România să câștige marea finală programată pe 13 mai.

Comparativ cu anii precedenți, reprezentanții noștri la Eurovision ocupă locul cinci în clasamentul favoriților la marele premiu. În acest moment, favorita numărul 1 a competiției este Italia și este cotată de Stanleybet cu 1.60 să câștige competiția. Pe poziția a doua, Bulgaria continuă clasamentul oferit de casele de pariuri în câștigarea mareului trofeu cu cota de 8.00.

În fața României, pe lângă Italia și Bulgaria, se mai află Suedia (cotă de 9.00) și Portugalia (cotă de 11.0) care încă se bucură de cote confortabile pentru a câștiga marea finală.

„Cotele oferite de bookmakerii noștri au la bază o analiză detaliată a mai multor factori, din care fac parte atât popularitatea artiștilor, cât și opiniile experților, a declarat Cătălin Moise, Director de Marketing Stanleybet România.

„De ce să nu credem în șansa noastră mai ales că an de an ni s-a arătat că Eurovisionul este mereu un concurs imprevizibil. Potrivit cotelor oferite de toate casele de pariuri, România are cele mai mari șanse din ultimii 10 ani să câștige marele trofeu” a mai adăugat acesta.

Studiile au arătat că anul acesta va fi unul favorabil pentru reprezentanții României, deoarece țara noastră nu a mai avut o poziție atât de bună în clasamentul caselor de pariuri încă de la prestația lui Mihai Trăistariu din 2006 care a obținut cea mai buna clasare a României, locul 4 în marea finală.

Chiar dacă Trăistariu a pierdut la mustață voturile pentru a reprezenta din nou România la Eurovision, cuplul câștigător Băncilă/Florea va face simțită prezența artistului la Eurovision. Asta pentru că Mihai Trăistariu a fost cel care l-a descoperit și l-a ajutat pe Alex Florea să își dezvolte o carieră în muzică. Tot el a fost cel care i-a înmânat Ilincăi primul ei premiu câștigat la un concurs de muzică pentru copii.

Atât Ilinca, cât și Alex vor reprezenta România pe scena Eurovisionului urmând ca experiența de la Kiev să devină o rampă de lansare în piața muzicală a artiștilor de top. Ambii au fost concurenți pe scena celor mai cunoscute festivaluri și concursuri muzicale, ba chiar au participat și a celebrele emisiuni „X-Factor” și „Vocea României”.

Să le ținem pumnii reprezentanților noștri care pe 11 mai trebuie să treacă cu brio de semifinala de la Kiev. Avem încredere în forțele lor proaspete că vor face ca piesa „Yodel it!” să se audă în toate cele 42 de țări concurente!


About