Ruda de la SRI care anunță că Bucureștiul va fi de mâine în carantină/ Instituirea stării de urgență (Teoria conspirației lucrează din greu)

  Top Tabu
  1 month ago
  0
  37

Pacientul ZERO de coronavirus în România s-a aflat pe surse. Abia după un timp a fost confirmat și oficial… se pare că mărimile din Comitetul care se ocupă de treabă au fost mai interesate de imagine decât de problema răspândirii virusului. De la președintele României la ultimul cioflingar din Comisia specială, cu toții au fost foarte atenți să avertizeze presa să nu dea informații FALSE, dar în rest au comunicat execrabil – de aici isteria din magazine și farmacii + mai ales teoria conspirației care va face prăpăd în toată țara în următoarele zile.

Vezi și: Mihai Tudose, despre Florin Cîțu: Fuge și virusache de el. Boacănă mai mare nu se poate, nu ai cum. Altul mai rău n-are PNL

În toate mediile, de la mămicile strânse în cartie în parcuri cu copiii la joacă la spilcuițiii cu gentuță de la multinaționale… cu toții discutau ieri despre ”ruda de la SRI care anunța că Bucureștiul va fi de mâine în carantină timp de 3 săptămâni”. Alter grupuri, alte anunțuri alarmiste – ”Cineva din Ministerul Sănătății sau Ministerul de Interne a avertizat despre aprovizionare și că e necesar să avem în case mâncare pentru o lună pentru că ar fi instituită starea de urgență” SAU ”Sunt deja zeci de cazuri de coronavirus în România și nimeni nu spune pentru că i-ar afecta la imagine pe cei de la putere” și nebuniile pot continua cu sfaturile primite pe rețele sociale sau prin SMS de la comisii și comitete închipuite.

Peste acestea mai vine un zvon și din zona politică – ”Președintele s-a grăbit să îl anunțe pe Florin Cîțu premier pentru că știa că e deja un caz confirmat de coronavirus”.

Autoritățile române se joacă cu focul în felul în care au ales să comunice. Dacă se va instala panica lucrurile vor putea fi cu greu stăpânite.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *