Samsung va opri vânzarea Galaxy Note 7

  Ștefan Ilie
  11/10/2016
  Comentariile sunt închise pentru Samsung va opri vânzarea Galaxy Note 7

Potrivit BBC, Samsung Electronics Co Ltd a declarat că va opri toate vânzările telefonului Galaxy Note 7. De asemeni, producătorul coreean a recomandat utilizatorilor să le țină închise din motive de siguranţă, pe durata investigațiilor.

Numai în luna septembrie, Samsung a rechemat aproximativ 2,5 milioane de telefoane Galaxy Note 7, după ce au existat numeroase plângeri că bateriile pur și simplu explodau. De asemeni, compania şi-a asigurat clienţii că toate dispozitivele înlocuite sunt în siguranţă, însă suspiciunile continuă în ceea ce privește utilizarea în siguranțăa a cestor telefoane.

„Deoarece siguranţa consumatorilor rămâne prioritatea noastră, Samsung solicită tuturor partenerilor de distribuţie la nivel global să sisteze vânzarea sau înlocuirea acestor dispozitive, în timp ce ancheta se află în desfăşurare”, a declarat un oficial al companiei. „Consumatorii care deţin fie un dispozitiv original sau un Galaxy Note 7 înlocuit sunt sfătuiţi să închidă aceste dispozitive”, a mai spus acesta. Deși nu e o informație oficială, presa din Coreea de Sud spune că Samsung ar putea opri permanent vânzarea acestui telefon.

Tags —


About