Scapă de chirie cu jobul potrivit în cadrul Studio20

  Top Tabu
  18/01/2023
  Comentariile sunt închise pentru Scapă de chirie cu jobul potrivit în cadrul Studio20

Abia a început anul, însă parcă deja se simte stresul asociat cheltuielilor. Dacă încerci să te orientezi către cea mai costisitoare dintre toate, foarte probabil, aceasta este chiria. Ei bine, soluția nu este să îți cauți un apartament cu o chirie mai ieftină, ci un job mai bine plătit – și chiar există! Alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat și vei scăpa de grija banilor!

În ultimii 20 de ani, Studio20 s-a dezvoltat într-o afacere de succes, cu numeroase sedii în țară, dar și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Fiind considerat unul din cele mai de succes studio-uri de videochat din lume, managementul pune accent pe bunăstarea și satisfacția angajaților – în special al modelelor de videochat. Astfel, pachetul salarial propus, plus numeroasele bonusuri suplimentare, te pot ajuta să îți transformi și cele mai costisitoare vise în realitate!

Studio20 își dorește ca fiecare angajat să fie mulțumit la locul de muncă, iar câștigurile să reflecte întru totul performanțele excelente – indiferent de nivelul de experiență. Astfel, compania asigură un venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare. La acesta se adaugă, desigur, și comisionul de bază de 50% valabil încă din prima zi de lucru. Astfel, veniturile lunare în primele luni pot ajunge la aproximativ 7.500 RON.

Cu timpul, la venitul lunar se vor adăuga diverse bonusuri în funcție de performanță: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung. Iar pentru a răsplăti colaborarea pe termen lung, Studio20 va oferi și un bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat în funcție de performanțele din lunile anterioare.

Cu siguranță, ca model de videochat în cadrul Studio20 poți ajunge la venituri excelente, care să îți satisfacă nevoile de zi cu zi sau diversele hobby-uri si pasiuni. Însă cum rămâne cu chiria? Se rezolvă foarte simplu: scapi de ea!

Poți înlocui foarte ușor chiria cu o rată, pentru a te bucura de confortul propriei tale locuințe. Câștigurile lunare îți vor permite să pui și ceva bani deoparte, însă Studio20 poate veni în ajutorul tău și cu sume mai mari de bani. Mai exact, după primele 3 luni de activitate ca model de videochat, poți accesa un credit acordat de companie, fără dobândă și fără comisioane! Scapi și de grija ratelor, întrucât acestea vor fi reținute automat din câștigul lunar.

Pe lângă avantajele financiare, un job ca model de videochat în cadrul Studio20 are și alte beneficii, printre care:

– flexibilitate privind programul de lucru (ture în timpul zilei, seara sau noaptea) și locul unde îți desfășori activitatea (la unul din sediile Studio20 sau la tine acasă);

– posibilitatea de a lucra fără a-ți dezvălui identitatea (pe bază de pseudonim) sau fără nuditate (abordare Glamour);

– jobul este 100% legal, pe baza unui contract de muncă (vei primi un exemplar semnat și ștampilat);

– în primele săptămâni beneficiezi atât de training, cât și de consiliere de imagine (în cadrul primei ședințe foto);

– sprijin constant, în special pe partea tehnică, din partea echipei – mereu va fi cineva disponibil 24/7 să te ajute atunci când ai probleme.

În concluzie, Studio20 te poate ajuta să îți dublezi veniturile și să redirecționezi banii de chirie către rate pentru propria ta locuință. Optează pentru o carieră ca model de videochat și vei vedea cum vor dispărea grijile legate de bani. Află mai multe aici despre procesul de angajare al Studio20!


About