Secretul lui Dan Chişu a ieşit la iveală! Cunoscutul regizor se luptă de 5 ani cu cancerul! Detalii care-ţi dau fiori

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  127

Actorul, producătorul și regizorul de film Dan Chișu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, cea mai frecventă formă de cancer de piele, în urmă cu cinci ani. Absolut întâmplător, la un eveniment social, Chişu s-a întâlnit cu medicul Mihaela Leventer.

Eu am avut o perioadă în care m-am expus destul de mult la soare și, la început, am neglijat partea cu cremele de fotoprotecţie. Se pare că am un ten cu o pigmentație predispusă la asemenea atacuri. Norocul meu a fost că am ajuns repede la Mihaela Leventer și am știut că trebuie să fac controale, să depistăm rapid dacă mai apare ceva”, povesteşte Dan Chișu pentru site-ul clinicii Dr. Leventer Centre.

Lupta s-a dus în cei mai duri termeni. Adică în ultimii cinci ani, Dan Chișu a fost diagnosticat de trei ori cu cancer de piele. Pe vârful nasului, pe frunte şi la baza nasului, aproape de sprâncene. Ultima intervenţie chirurgicală pe care a suferit-o Chişu a fost în aprilie.

Citeşte şi: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

Trecut tumultos, păcate ale tinereţii

Dacă nu ar fi avut chiar el un cult al sănătăţii şi nu ar fi mers periodic la controale de rutină, poate că pentru Dan Chişu totul ar fi putut lua o întorsătură mult mai urâtă. El, playboy-ul de altădată, ar fi riscat să rămână cu chipul mutilat.

„Eu am avut noroc. Puteam foarte bine să întârzii. E foarte important să-ți dai seama că trebuie să vii să faci evaluarea. Cu cât ajungi mai devreme, cu atât e mai simplă intervenția”, spune Dan Chișu.

Artistul a suferit trei intervenţii chirurgicale, realizate prin tehnica Mohs, care permite verificarea în timp real a întinderii tumorii în țesut.

Alături de regizor s-a aflat în ultimii ani partenera lui Alina Chivulescu, cea care a reuşit ce nu au putut nici Mihaela Rădulescu, nici Manuela Hărăbor. Dan Chişu a luat-o de soţie pe Alina Chivulescu!

Şi tot în ultimii ani, Dan Chişu ar fi îngropat securea războiului cu Manuela Hărăbor. Îi plăteşte pensia alimentară fiului lor Andrei, bolnav de autism, cel pentru ale cărui drepturi, Manuela s-a luptat în instanţă ani buni cu Chişu. Despre regizor, se spune că nu ar fi vrut să-şi viziteze niciodată în 28 de ani băiatul.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *