Serena Williams le-a răspuns celor care o critică pentru corpul său

  ioana
  4 years ago
  0
  590

Deși este o legendă a tenisului, Serena Williams are parte de foarte mulți critici, care o condamnă pentru constituția sa. Fiecare victorie a sa este umbrită de comentariile negative, iar Serena vrea să pună punct acestui tip de critici.

fddd-540x282

Din păcate se vorbește mai mult despre aspectul fizic al Serenei decât despre performanțele sale sportive și felul în care atleta și-a pus amprenta asupra lumii tenisului.

Revista Sports Illustrated a numit-o pe Serena “Sportsperson of the Year”, iar în cadrul ceremoniei de acceptare a premiului, Serena a vorbit despre acest subiect dureros. Ea a povestit cum drumul său către succes nu a fost deloc ușor și a avut nevoie de foarte multă încredere în sine pentru a reuși.

Screen-Shot-2015-12-17-at-11.42.23

În timpul discursului său, Serena Williams a spus că:

Au existat oameni care m-au privit de sus, care au încercat să mă doboare la pământ pentru că nu arătam ca ei – eram mai puternică. Au existat oameni care s-au uitat la mine de sus din cauza culorii pielii mele. Au existat oameni care m-au ignorat pentru că sunt femeie. Au existat critici care au spus că cel de-al șaptelea titlu de Grand Slam pe care l-am căștigat va fi și ultimul. Dar iată-mă aici, stau in fața voastră, câștigătoarea a 21 de titluri de Grand Slam și încă mă simt în forță.

Atleta de 34 de ani este prima femeie care câștigă titlul de “Sportsperson of the Year”. Și cu toate acestea, tot aspectul ei fizic este cel care pare să conteze mai mult în rândul opiniei publice. Însă Serena spune că toate aceste comentarii negative nu au făcut decât să o ambiționeze și mai tare și să-i dea și mai multă putere să demonstreze că poate mai mult de atât.

Iată discursul Serenei în cadrul ceremoniei Sports Illustrated:

 

 

 


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *