Sfârşitul trist al unei femeie celebre! Cristina Ţopescu – depresie, sărăcie şi iubire necondiţionată pentru căţei

  Top Tabu
  8 months ago
  0
  158

La revedere, stimaţi telespectatori, sunt Cristina Ţopescu şi vă doresc noapte bună!”… E drept că nu am mai auzit de mult un aşa enunţ. Şi undeva, fosta divă a jurnalelor era cumva părăsită de cei pentru care muncise cam toată viaţa. O abandonaseră şi cu greu îşi găsise în ultimii doi ani o colaborare la o televiziune online şi fusese numită în luna noiembrie a anului 2019 consilier pe probleme de comunicare şi structură la Ministerul Sănătăţii.

Dar chiar şi aşa, fosta celebra jurnalistă o ducea greu, suporta greu refuzul tuturor de o mai băga pe uşa din faţă a televiziunilor şi abia reuşea să-şi acopere cheltuielile. În plus, depresia pusese stăpânire pe ea după ce fusese concediată de Antena 3 şi murise tatăl ei, Cristian Ţopescu. Chiar şi aşa, Cristina n-ar fi renunţat niciodată la luptă, mai ales din dragoste pentru căţeii ei. “Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”, spune, cu durere, vecina regretatei prezentatoare.

Citeşte şi: Un psiholog a analizat comportamentul fostului principe Nicolae: Ce ascunde nepotul Regelui Mihai

Era o luptătoare!”

Apropiaţii fiicei lui Ţopescu spun că dincolo de problemele ei existenţiale, dincolo de necazurile cu banii, cel mai greu se împăca cu gândul că nu poate ajuta animalele fără stăpân. Se izolase de prieteni, de cunoscuţi, şi poate de aceea, a fost descoperită abia după două săptămâni de o vecină.

Femeia se îngrijorase că nu doar nu ii răspunde la telefon, dar acesta se şi descărcase, iar maşina era în curte. Diana Maria, prietena Cristinei Ţopescu, cea care îi şi administra pagina de Facebook, a povestit într-o înregistrare audio cum a simţit că ceva rău s-a întâmplat şi a sunat la 112.

Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, povesteşte prietena regretatei jurnalise.

Astăzi, foştii colegi s-au perindat pe la capela cimitirului Bellu din Capitală, pentru un ultim omagiu. Iar Andreea Berecleanu, vedeta Antenei, a rămas înmărmurită când a aflat că Cristinei nu i se va face şi slujbă religioasă, pentru că urmează să fie incinerată mâine. A căutat un preot, însă după canoanele BOR, acest lucru nu este cu putinţă.

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *