Simona Halep, adevărul despre iubitul ei, dar şi despre relaţia cu presa din România! Supercampioana recunoaşte: „S-a format o distanţă!”

  Top Tabu
  11 months ago
  0
  84

“Nu îmi place că mă critică nu pe tenis, ci cum sunt eu ca persoană, și asta m-a deranjat foarte tare în ultimul timp…”, cam aşa îşi începe Simona Halep discursul despre relaţia cu presa din România, în interviul pentru TVR. Pentru că ne place sau nu, am sesizat de multe ori o anume fractură în ecuaţie.

“Faptul că mi se analizează jocul și spune cineva că joc prost, joc slab – sunt o.k. cu asta și accept. Dar atunci când cineva îmi spune că nu vreau să fiu pe teren, că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren este o jignire directă, iar acestea nu pot să le accept. De aceea, între mine și presa românească s-a format o oarecare distanță”, recunoaşte Simona.

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Am un iubit, mă simt bine!”

Supercampioana de la Wimbledon vorbeşte fără să se eschiveze şi despre povestea de iubire pe care o trăieşte de câteva luni cu Toni Iuruc, un afacerist din comunitatea aromână.

Am un iubit, am o relație normală, cum are toată lumea de vârsta mea, mă simt bine. Nu mă ascund și este un lucru public. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru și rog presa românească să nu mai scrie tot felul de articole pentru că nu e normal, din punctul meu de vedere”, spune sportiva de 28 de ani.

Simona Halep şi-a asumat relaţia cu afaceristul de 40 de ani imediat după ce a câştigat Wimbledon-ul. L-a dus la Gala Dinner, l-a ţinut de mână prin restaurante, la revenirea în ţară, şi apoi l-a sărutat în văzul lumii, pe plajă, la Mamaia. Apropiaţii susţin că supercampioana e îndrăgostită ca o adolescentă şi că sunt semne că ar urma şi o nuntă. De altfel, Toni Iuruc are ceva experienţă, el bifând deja al doilea divorţ, conform tabloidelor.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *