TVR a anunțat participarea la Eurovision 2017

  Ileana Dumitrescu
  3 years ago
  0
  747

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2017, cu condiția acceptării de către EBU a unor condiţii favorabile Televiziunii Române, potrivit unor surse din cadrul TVR. În ședința CA s-a discutat şi despre situaţia datoriilor către Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU).

De asemenea, potrivit informaţiilor obţinute de MEDIAFAX, EBU va oferi consultanţă gratuită, care va fi asigurată de directori ai unor televiziuni europene. În următoarea perioadă consultanţii din partea EBU, se vor întâlni cu reprezentanţii TVR pentru a finaliza proiectul.

Amintim că România a fost descalificată anul acesta de la Eurovision din cauza datoriilor pe care TVR le avea la EBU. În ultimele luni însă instituţia a reuşit să achite şapte milioane de euro din datoria de 17 milioane.

De asemenea, a fost prelungită perioada de evaluare a personalului de execuţie din cadrul SRTv până la data de 1 octombrie. Membrii CA au considerat că perioada aprobată iniţial s-a suprapus cu concediile unor angajaţi, precum şi situaţia programul încărcat din cauza Jocurilor Olimpice din Brazilia, un eveniment care a angrenat un număr important de angajaţi.

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *