Știai că…semnul astral poate influența modul în care plasezi pariul? Tu ce zodie ești?

  Top Tabu
  8 months ago
  0
  138

Dacă îți place sportul, atunci cu siguranță ai plasat cel puțin o dată un pariu care din păcate să fie necâștigător, fie în agențiile de specialitate, fie virtual, în mediul online. Cu siguranță ai urmărit cu sufletul la gură meciul echipei tale favorite, și ai sperat că se va schimba ceva până la fluierul final, însă totul a fost în zadar.

Probabil te-ai simțit vinovat că ai pierdut suma de bani și ai început să cauți explicații pentru eșec. Să fie oare doar o simplă alegere neinspirată sau este ceva mai mult de atât? Întreaga ta personalitate se află sub semnul zodiacal care te guvernează și fără să știi îți influențează deciziile.

Află care sunt secretele fiecărei zodii și ține cont de sfaturile prezentate:

1.Berbec

Berbecul este tenace și încrezător, poate prea mult uneori, deși reușește de fiecare dată să facă ceea ce își propune, însă cu un foarte mare risc asumat. Această atitudine puternică poate fi cu două tăișuri. Dacă te afli sub acest semn zodiacal, este indicat să nu forțezi nota, ci să joci mereu cu grijă, pariind mize mici.

2. Taur

Taurul este precum Toma necredinciosul, foarte sceptic și circumspect. Nu este prieten bun cu riscul, așa că mișcările lui vor fi foarte calculate. Preferă să analizeze totul și nu ar fi deloc surprinzător dacă va citi până și ponturile tipserilor profesioniști înainte de a plasa pariul. Dacă te regăsești în cele spuse, descoperă aici pronosticurile brokerilor sportivi.

3. Gemeni

Sunt considerați ca fiind printre cele mai obraznice dintre cele 12 semne zodiacale, ceea ce înseamnă că vor juca riscant, indiferent că este vorba de câștig sau de eșec pentru că ei adoră pur și simplu să se afle în centrul atenției. Preferă să meargă pe ideea de totul sau nimic, iar modul acesta de a vedea lucrurile nu este unul benefic, așa că dacă ești în zodia Gemeni, ar fi bine să nu iei decizii pripite.

4. Rac

Niciodată nu acționează fără să analizeze totul înainte. Foarte calculat și extrem de precaut încât nu riscă nimic, ceea ce înseamnă că va avea câștiguri destul de mici. Încearcă să găsească o cale de mijloc, dar o găsește mereu foarte greu. În cazul jocurilor de noroc, neîncrederea nu este un defect, ci o virtute.

5. Leu

Asemenea regelui junglei, va merge mereu înainte, indiferent de obstacole. Va paria destul de agresiv, cu mize mari, iar câștigurile vor fi pe măsură, pentru că oarecum există o analiză foarte profundă în tot ceea ce face, deși este insesizabilă. Dacă acum ai citit despre tine, ar fi bine ca uneori să faci un pas înapoi, să te gândești la acțiunile tale mai în detaliu.

6. Fecioară

Persoanele care sunt născute în zodia Fecioară probabil nu joacă foarte des la pariuri pentru că nu au încredere în astfel de metode de câștig financiar. Cu toate acestea, săptămânal își vor susține echipa favorită și vor face câte 1-2 pronosticuri pe mize destul de mici, încât dacă este vorba de un eșec, să nu fie o gaură în buget. Dacă ești născut sub cel de-al șaselea semn zodiacal, ar fi bine să fii mai curajos și mai entuziasmat când faci pronosticuri, pentru că riști să strici buna dispoziție a prietenilor tăi sau chiar să te acuze că le-ai purtat ghinion.

7. Balanță

Cu o latură artistică, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte calculați pentru că sunt conștienți că o greșeală poate fi foarte costisitoare. Joacă de plăcere, nu pentru profit, pe sume mici. Dacă ești Balanță, atunci probabil consideri pariurile o formă de divertisment și nu vei înțelege de ce sunt atâtea persoane care plasează pronosticuri pe mize foarte mari.

8. Scorpion

Ei sunt neînfricații zodiacului și suportă orice rezultat, indiferent de consecință. Persoanele Scorpion sunt veterani în agențiile de pariuri și se află în centrul atenției datorită câștigurilor mari. Așa cum în natură scorpionul se ascunde uneori după pietre, poate că ar fi bine să te retragi și tu când te afli pe plus, astfel încât să nu riști totul mereu.

9. Săgetător

Entuziasmați de tot ce este nou, Săgetătorii vor încerca diferite metode de abordare a pronosticurilor. Pe lângă lucrul acesta, sunt destul de calculați și preferă să joace la mai multe categorii de jocuri de noroc. Indicat este să te limitezi la ceea ce îți este cunoscut pentru a nu fi nevoit să te descurci ulterior cu o pierdere financiară imensă.

10. Capricorn

În general este ambițios, echilibrat și mizează de fiecare dată foarte calculat, bazându-se pe analiza în detaliu a echipelor. Nu face pariuri riscante, ci preferă să facă pronosticuri puține, bucurându-se de un câștig mic, dar sigur. Aceste calități sunt esențiale pentru un tipser profesionist. Poate că uneori este bine să îți asumi mai mult riscul, pentru că nu se știe niciodată ce îți poate oferi hazardul.

11. Vărsător

Este destul de imprevizibil și poate face pariuri destul de riscante, chiar dacă în sinea lui este conștient de greșeala pe care a făcut-o. Cu toate acestea, mizele nu sunt întotdeauna mari, chiar dacă preferă să parieze pe echipa nefavorită când asta înseamnă mai multe șanse de câștig. Se zice că nu e bine să faci o faptă rea dacă știi că nu poți suporta consecințele. Probabil acesta este cel mai bun sfat pentru tine, în cazul în care te regăsești sub acest semn zodiacal.

12. Pești

Cei născuți în zodia Pești nu se vor simți în largul lor atunci când vor plasa pariuri. Din contra, se vor simți vinovați și parcă atrag de partea lor tot ghinionul. În cazul în care au un bilet necâștigător își vor repeta constant că este ultima oară când vor juca, dar de fiecare dată se vor întoarce.

Unii consideră astrologia o pseudoștiință, în timp ce astrologii cred cu foarte mare convingere în ea. Indiferent dacă acest lucru este adevărat sau fals, când vine vorba de jocuri de noroc, cel mai bine este să nu îți asumi niciun risc inutil și să joci mereu de plăcere, nu pentru câștiguri financiare!

sursa foto: unsplash.com


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *