Țara în care s-au interzis nunțile și înmormântările

  ioana
  04/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Țara în care s-au interzis nunțile și înmormântările

nunțile

Nunțile și înmormântările au fost interzise în Coreea de Nord. Liderul acestei țări, Kim Jong-un, a trecut la măsuri drastice pentru a se asigura că nimic nu va tulbura primul congres al Partidului Muncitorilor din ultimii 36 de ani.

Nunțile și funeraliile au fost interzise în această perioadă în Coreea de Nord. În plus, oamenii simpli nu mai au voie să intre sau să iasă din Phenian, libertatea de mișcare a acestora fiind așadar complet suprimată. Primul congres din ultimii 36 de ani al Partidului Muncitorilor va avea loc în această vineri.

nunțile 3

Inspecțiile și perchezițiile au fost și ele intensificate. Se pare că liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, care se află la conducerea țării de 4 ani, nu vrea să lase nici un detaliu la voia întâmplării. Surse din interiorul țării au declarat pentru presa internațională că toate aceste măsuri au fost luate în vederea organizării acestui prim congres. În cadrul acestui eveniment se așteaptă ca planurile economice și militare ale țării să fie prezentate de către Kim Jong-un. Totodată este foarte posibil ca acesta să declare Coreea de Nord putere nucleară.

nunțile 2

 


About