Totul Despre Cărucioarele Cybex, Liderul Siguranței și al Inovație Pentru Copii

  master
  26/11/2021
  Comentariile sunt închise pentru Totul Despre Cărucioarele Cybex, Liderul Siguranței și al Inovație Pentru Copii

Dacă vrei să te bucuri de calitatea germană şi să beneficiezi de produse inovatoare pentru copii şi părinţii cu un stil de viaţă activ, trebuie să iei în considerare brandul Cybex! Compania produce cărucioare şi scaune auto şi se remarcă prin designul inovator, confort şi siguranţă.

 

Datorită abordării inovatoare, atenţia orientată către funcţionalitate, stil şi confort, căruciorul de la Cybex reprezintă cea mai avantajoasă achiziție pentru bebe, dar şi pentru părinţi!

 

O imagine generală despre brandul de lux Cybex

Cybex este o companie germană cunoscută pentru produsele pentru copii pe care le fabrică. În 2014 a fuzionat cu Goodbaby Internaţional Holdings, un alt producător de top renumit pentru produsele durabile pentru copii cu sediul în China. Având peste 25 de ani experienţă în dezvoltarea, proiectarea şi testarea propriilor linii de producţie, Goodbaby a stabilit standardele de siguranţă şi design la nivel global.

 

În prezent, Cybex oferă cărucioare, scaune auto, marsupii pentru copii şi diverse piese de mobilier şi toate sunt recunoscute pentru confortul şi siguranţa pe care le asigură. De asemenea, sunt produse ideale pentru a uşura viaţa părinţilor activi.

 

În spatele succesului brandului Cybex stau inovaţia şi combinaţia armonioasă dintre designul unic, siguranţă, calitate de neegalat, funcţii inteligente şi confort. Această strategie a ajutat şi la dezvoltarea scaunelor auto.

 

Cybex a devenit lider renumit în domeniu cărucioarelor şi scaunelelor auto, fiind renumit pentru orientarea constantă către siguranţa copiilor, tendinţelor modei şi necesităţile stilului de viaţă urban actual. Datorită acestei abordări inovatoare, Cybex a putut realiza cărucioarele Cybex 3 în 1, cărucioarele Cybex 2 în 1 și cărucioarele Cybex sport adorate de părinţi pentru siguranţă, funcţii şi design.

 

Funcționalități inteligente, inovative și mai ales sigure pentru micuți

 • Scaun reversibil, spaţios şi confortabil – Pentru ca micuţul pasager să se bucure de tot confortul, scaunul poate fi înclinat în trei poziţii. Astfel, căruciorul poate fi utilizat din prima zi de viaţă când bebeluşul are asigurată poziţia culcată. De asemenea, scaunul este spaţios şi căptuşit cu material moale şi plăcut la atingere.
 • Ham de siguranţă în cinci puncte– cu curele căptuşite pentru umeri şi picioruşe.
 • Baldachin cu protecţie UV 50+– Baldachinul are dimensiuni generoase şi protejează copilul în întregime. De asemenea, este dotat cu o fereastră cu plasă care asigură ventilaţia şi permite părinţilor să supravegheze copilul.
 • Parasolar şi fereastra peek-a-boo– cu închidere magnetică silenţioasă.
 • Ghidon reglabil– telescopic cu patru setări diferite de înălţime şi cu husă luxoasă din piele certificată Reach, adică sigură pentru copii.
 • Roţi solide– care pivotează sau pot fi blocate pentru a creşte stabilitatea pe suprafeţele denivelate. Jantele sunt solide şi sunt confecţionate din poliuretan. Roţile au suspensii performante şi asigură o mişcare lină pe orice tip de suprafaţă.
 • Frâna– de tip flip-flop-friendly uşor de manevrat.
 • Spaţiu de depozitare generos– sub formă de coş aflat sub căruţ sau buzunare laterale pentru scutece, şerveţele, telefon, chei, etc.
 • Greutate mică– Chiar şi în varianta full-size, cărucioarele Cybex nu sunt foarte grele. De asemenea, datorită lăţimii reduse sunt uşor de manevrat în spaţiile înguste sau aglomerate.
 • Sistem de pliere– Cărucioarele Cybex se pot plia în doar câteva secunde cu o singură mână. Odată pliate, sunt de sine stătătoare şi pot fi uşor transportat cu ajutorul mânerului.
 • Manevrabilitate sporită– Cărucioarele Cybex se remarcă prin faptul că sunt uşor de manevrat şi de împins, plimbarea fiind o adevărată încântare.

 

Modele de cărucioare Cybex

Cybex are mai multe modele de cărucioare:

 • Priam– este emblematic pentru Cybex. Este un cărucior multifuncţional care se poate plia cu o singură mână, are scaun reversibil, suspensii integrale şi baldachin extensibil. Cadrul este disponibil în patru culori diferite, iar scaunul poate fi realizat din ţesătura exclusivă a designerului Karolina Kurkova sau culori licenţiate Ferrari. Ultima versiune Priam este alimentată cu baterii şi asigură un plus de forţă la împingere pe suprafeţele accidentate sau de frânare la coborâre pe pante.
 • Mios– are ţesătură cu ochiuri de plasa pe spătar pentru a preveni supraîncălzirea, suport pentru picioare, se poate plia cu o singură mână, are poziţie stand alone, scaun reversibil, baldachin extensibil şi roti cu suspensii. Poate fi dotat cu suport pahar Cybex, husă de ploaie, bară de protecţie şi altele.
 • Agis – oferă sisteme de cărucioare 3 în 1 şi poate fi folosit ca landou Cybex, scaun auto sau cărucior pentru copii mici. Este un cărucior cu trei sau patru roţi cu mâner reglabil pe înălţime.
 • Eternis – seamănă cu Agis, numai că are roţile mai mari.
 • Balios– este similar cu Eternis, dar are scaunul reversibil şi detaşabil şi poate susţine şi scaunul Cybex Aton pentru sugari.

 

Cum să alegi căruciorul Cybex perfect pentru bebelușul tău?

Am văzut că poţi să te bazezi pe durabilitatea şi calitatea unui cărucior Cybex! Rămâne doar să alegi modelul care se potriveşte necesităților şi preferinţelor tale. Dacă vrei să îl poţi transporta cu maşina personală, nu uita să măsori dimensiunile portbagajului. Dacă vei călători mai mult cu mijloacele de transport în comun, alege un model de cărucior Cybex sport, uşor de pliat şi de transportat.

Şi, deloc în ultimul rând, alege modelul care să îi asigure copilului confortul şi siguranţa de care are nevoie!


About