Trei lucruri pentru care NU trebuie să faci niciun compromis în amenajarea noii băi

  master
  22/09/2021
  Comentariile sunt închise pentru Trei lucruri pentru care NU trebuie să faci niciun compromis în amenajarea noii băi

Vei avea propriul apartament, pe care să-l amenajezi așa cum ți-ai dorit dintotdeauna? Gândul îți zboară la mobilierul din sufragerie, la ce paturi și accesorii să alegi pentru dormitor, dar cu siguranță că nu vei uita nici de baie, camera care poate să fie o adevărată oază de liniște atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Totuși, înainte să începi amenajarea băii, acolo unde inevitabil, vei fi nevoit să faci anumite compromisuri, iată trei elemente de la care nu ar trebui să faci niciun pas înapoi!

 

Iată pentru ce nu ar trebui să faci niciun compromis atunci când vine vorba de noua ta baie!

 

  • Cădița este mai importantă decât ai crede

 

Dezbaterea privind ce ar fi mai bine să ai în baie dintre o cadă și o cabină de duș este infinită. Realitatea este că, fiecare știe ce preferă și ce este mai bine pentru el, însă în cazul în care te-ai decis asupra unei cabine de duș, nu subestima importanța cădiței de duș. Ea va fi cea care va fi constant inundată cu apă și tot pe ea vei păși tu și toți cei din casă, în fiecare zi. Este foarte important ca materialul să fie unul de calitate, rezistent, dar și plăcut ochiului. Dacă vrei să găsești cădițe de duș calitative, poți consulta oferta celor de la Sensodays.ro. Vei găsi cu siguranță cea mai potrivită cădiță pentru baia ta!

 

  • Gresia și faianța pot face diferența în noua ta baie

 

Oamenii sunt foarte atenți la piesele de mobilier pe care le aleg atunci când își amenajează o cameră însă, atunci când vine vorba de baie, trebuie să te axezi pe gresie și faianță. Aceste două elemente pot să fie cele care fac diferența. O gresie potrivită, pusă cu gândul de a se asorta cu restul apartamentului, la fel ca o faianță care să meargă pe aceeași linie cu restul locuinței îți va transforma baia în acea oază de relaxare. Așadar, chiar dacă ești tentat să te concentrezi pe mobilierul din baie, trebuie să ai în vedere că locul din care ar trebui să pleci este altul: alege gresia și faianța înainte!

 

  • Dacă ai ales cada, fii foarte atent la dimensiuni

 

Dacă, totuși, ai ales varianta căzii pentru noua ta baie, trebuie să ții cont de un lucru care le scapă din vedere multora: este foarte important ca noua ta cadă să meargă din perete în perete. În situația în care măsurătorile nu sunt exacte și va exista un spațiu între cadă și perete, vei avea o problemă. În acel spațiu, inevitabil va ajunge apa, care se va aduna acolo și va aduce mucegai. Vei fi nevoit apoi să umpli acel spațiu, ceea ce s-ar putea dovedi complicat.

 

Așadar, atunci când începi amenajarea noii tale băi, este recomandat să ții cont de cele trei elemente de bază de mai sus, pentru că acestea vor fi fundația pentru o baie, în primul rând funcțională. După aceea, te poți concentra pe partea de design.

 

sursă foto: pixabay.com

 


About