„Tricolorii” au scris istorie la Europeanul U21

  Top Tabu
  09/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru  „Tricolorii” au scris istorie la Europeanul U21

Andreea Dragoman s-a întors încărcată de medalii și cupe de la Campionatul European de Tenis de Masă U21, competiție dominată de sportivii români. „Tricolorii” au cucerit nu mai puțin de șase medalii, record absolut al competitiei. România a ocupat primul loc în clasamentul pe națiuni.

Andreea Dragoman a devenit vicecampioană europeană la U21 în proba de simplu. Ea și-a trecut în palmares și medalia de bronz în proba de dublu feminin, alături de Adina Diaconu.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să luăm locul întai pe națiuni și că am reușit și eu să aduc două medalii pentru România. Rezultatul acesta ne arată încă o dată cât de bună este România la tenis de masă, tot timpul suntem în față și nu am dezamăgit nici de data aceasta”, zice Andreea Dragoman, vicecampioană europeană U21 la tenis de masă.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Șase medalii, dintre care două de aur, două de argint și două de bronz au obținut sportivii români la Campionatul European de Tenis de Masă U21.

„La atâtea medalii, suntem mulțumiți. Ne gândim la Jocurile Olimpice din 2024, ținând cont că schimbul de generații trebuie să se producă. Cu generația mai mică tot timpul tindem să găsim înlocuitor la generația care a confirmat până acum” , spune și Viorel Filimon, antrenorul lotului național de tenis de masă.

Articolul  „Tricolorii” au scris istorie la Europeanul U21 apare prima dată în Exquis.

Sursa


About