Tu cu ce te îmbraci la prima ieșire cu fetele după izolare? Top 3 ținute casual la care poți purta pantofi cu toc

  Top Tabu
  1 month ago
  0
  13

 

Izolarea din ultimele două luni i-a făcut pe toți să ducă dorul plimbărilor, al ieșirilor cu prietenii, al petrecerilor și al mersului în vacanță. Acum că starea de urgență a luat sfârșit, poți planifica din nou o întâlnire cu persoanele dragi. 

Desigur, încă nu vei putea organiza nunți sau baluri de absolvire, ocazii pentru care ținutele elegante, pantofii cu toc și bijuteriile fine sunt special păstrate în șifonierul fiecărei femei, dar te poți întâlni în cerc restrâns cu prietenii sau să mergi la o plimbare relaxantă în parc. 

Dacă și pe tine statul în casă te-a făcut să-ți regândești garderoba, să alegi piese vestimentare sport sau casual în detrimentul celor elegante și să uiți de tocuri, de acum poți achiziționa pantofi cu toc fără probleme! Ai la dispoziție o varietate de modele, dintre care cel puțin unul va fi, cu siguranță, pe gustul tău.

Iată 3 ținute casual la care poți purta pantofi cu toc!

Acum că ocaziile speciale pentru care aceștia sunt, de obicei, rezervați vor fi mai rare, ar fi bine să găsești alte combinații de haine, la care se potrivesc, pentru a nu abandona o pereche superbă de pantofi cu toc pe raftul dulapului.

  1. Pantofi cu toc și pantaloni   sport sau tip jogger

Pentru o ținută de inspirație R&B, pantofii cu toc sau sandalele cu bretele fine merg de minune la o pereche de pantaloni sport, largi și comozi, cu o croială tip șalvari sau joggers, cu bandă elastică la gleznă, contrastul dintre cele două piese fiind unul de mare efect, consacrat deja de către cântărețe, precum Rihanna, Jennifer Lopez sau Beyonce. Este o combinație sport-elegantă, pe care o poți purta cu succes la o reuniune cu fetele, deoarece vei fi feminină, dar te vei simți și confortabil!2. Pantofi cu toc și pantaloni culottes

Pantalonii culottes nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, pentru că sunt în vogă și sunt o alternativă comodă la pantalonii office pană sau la blugii mulați. Problema ar fi că această croială le avantajează doar pe doamnele înalte, așa că alege să-i combini cu o pereche de pantofi cu toc, pentru a crea un efect optic de alungire a piciorului. Sunt foarte lejeri și confortabili, perfecți pentru sezonul de primăvară-vară! În plus, sunt potriviți și pentru o ținută office, ideală pentru reîntoarcerea la birou!

3. Pantofi cu toc și blugi skinny

Cea mai la îndemână și sigură ținută, la care poți purta pantofi cu toc, este cea care conține o pereche de blugi skinny, pe care majoritatea femeilor îi cumpără zilnic. Fie că ieși la o întâlnire cu iubitul, fie că te revezi cu colegii de birou sau cu gașca de fete, optează pentru un astfel de outfit, pentru a-ți reaminti ce înseamnă să fii sexy. Sunt cei mai versatili pantaloni din garderoba unei doamne și sunt ușor de asortat atât la vestimentația de zi, cât și la cea de seară. 

Acestea sunt doar câteva sugestii, de care poți ține cont pentru a nu da uitării aceste încălțări minunate, care te fac să te simți frumoasă și încrezătoare sau care te ajută să ascunzi eventualele mici defecte. Poți fi feminină și îmbrăcată cu gust zi de zi, la o simplă reuniune cu fetele, nu doar la ocazii speciale!

Sursa foto: shutterstock.com


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *