Ultima ”fată Bond”, victima coronavirusului! Olga Kurylenko, izolată în casă, după ce i-a ieșit testul pozitiv

  Top Tabu
  21/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru Ultima ”fată Bond”, victima coronavirusului! Olga Kurylenko, izolată în casă, după ce i-a ieșit testul pozitiv

Olga Kurylenko, protagonista feminină a filmului Quantum of Solace (2008), a confirmat pe contul personal de Instagram că are coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani este acum izolată la domiciliu, scrie metro.co.uk.

„Sunt deja bolnavă de o săptămână”, a mărturisit actrița de origine ucraineană, care le-a dezvăluit prietenilor virtuali simptomele care au trimis-o la medic. „Febra și oboseala sunt principalele simptome cu care mă confrunt. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru!”, a scris Kurylenko, în engleză și ucraineană, celor 572.000 de followers.

Citește și: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

CO-VID 19 lovește în artiști

Olga Kurylenko a jucat alături de Daniel Craig ca fata Bond Camille Montes, apoi alături de Tom Cruise în Oblivion și cu Rowan Atkinson în Johnny English Strikes Again. Este mama unui băiat în vârstă de 4 ani, al cărui tată este fostul partener al actriței, Max Benitz. Ucraineanca nu este singura actriță care a anunțat că a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus.

Americanul Tom Hanks se află, împreună cu soția, în autoizolare în propria casă. La fel și soția primului ministru canadian Justin Trudeau a fost, de asemenea, infectată cu coronavirus. De asemenea, cel mai sexy bărbat al Planetei în 2018 conform revistei People, Idris Elba este și el în carantină, după ce marți a primit rezultatele testului, care a ieșit pozitiv la CO-VID 19.

Comentarii:

Sursa


About