Ultimele mesaje intre Condrea si sotie

  Raluca Pascu
  01/06/2016
  Comentariile sunt închise pentru Ultimele mesaje intre Condrea si sotie

Ochinciuc_si-_CondreaProcurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia „să nu facă vreo prostie”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt „Meditez”. Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunţat, marţi, că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.

Procurorii precizează că „autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”.


flori-dinu-neaga-ca-ar-fi-oferit-mita-in-numele-hexi-pharma-465x390In Dosarul „Hexi Pharma”, procurorii au facut noi dezvaluiri. Flori Dinu, directorul Hexi Pharma la „instigarea lui Dan Condrea” şi cunoscând că produsele comercializate nu sunt conforme, „a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare”, arată judecătorii în motivarea sentinţei de arest la domiciliu.


About