Un fost ministru al sănătății trage un semnal de alarmă – Instituţiile noastre vor fi cel mai probabil depăşite

  Top Tabu
  1 month ago
  0
  28

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seară, pe Facebook, după confirmarea primului caz de coronavirus din România, că urmează un nou test pentru noi toţi şi, cel mai probabil, ”instituţiile noastre vor fi depăşite”, potrivit news.ro.

”Primul caz confirmat în România. Urmează probabil un nou test pentru noi toţi. Instituţiile noastre vor fi cel mai probabil depăşite. Şefii lor vor fi probabil tentaţi să mintă. Mulţi politicieni vor încerca să se folosească de criza asta. În tot ce spun sau fac toţi cei de mai sus, ar trebui să vă întrebaţi mereu dacă le pasă cu adevărat. De obicei se vede cu ochiul liber”, a scris, miercuri seară, e Facebook Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, multe vor depinde de noi.

”Sper să ne pese destul de cei din jurul nostru – virusul ăsta îi poate ucide pe cei mai vulnerabili dintre noi. Nu e rost de panică ci de grijă mare, în primul rând faţă de cei vulnerabili din jurul nostru – părinţi, bunici şi cei bolnavi”, a mai scris Voiculescu.

Primul caz de coronavirus fost confirmat în România, la o persoană din Gorj care a intrat în contact cu bărbatul din Italia diagnosticat deja la Rimini.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *