Un fost stelist din generația Sevilla: „Nu sunt speriat, dar simt că nu mai sunt cel care am fost!”

  Top Tabu
  29/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru Un fost stelist din generația Sevilla: „Nu sunt speriat, dar simt că nu mai sunt cel care am fost!”

Un fost stelisti din generația Sevilla: „Nu sunt speriat, dar simt că nu mai sunt cel care am fost!”
Pe Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei și al echipei naționale, epidemia de coronavirus la prins departe de București, la Bistrița, la casa părintească.

Balint a suferit un infarct în luna septembrie a anului trecut, peste care a trecut cu bine, dar medicii i-au impus o serie de restricții în această perioadă. „Sunt undeva în Bistrița Năsăud. Sunt privilegiat, pot să mai ies prin curte. Dar mă simt legat de mâini și de picioare. Simt că nu mai sunt cel care am fost. Mulți spun că viața nu va mai fi la fel, eu sper să mai fie la fel.”, a mărturisit fostul fotbalist într-o intervenție la tv.

”Trebuie să ne ajutăm, chiar dacă suntem la distanță. Au trecut câteva luni de la acel incident nefericit. Am această boală, insuficiență cardiacă, dar nu sunt speriat. Fac ceea ce mi se spune, încerc să stau cât mai departe de tot și să fiu optimist”, a spus Balint, la Digi 24.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Gabi Balint: „Mă dezgustă un lucru, partidele trebuie să lupte împreună”

Balint a ținut să transmită și un mesaj pentru clasa politică din România, dar și cetățenilor care încalcă restricțiile impuse.

„E un lucru care, sincer, mă dezgustă zilele astea. E momentul ca partidele politice să nu se mai considere Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. Trebuie să înțeleagă că ei reprezintă România, ei sunt echipa națională în momentul ăsta. Ei trebuie să lupte împreună. Nu prea există disciplină în țara noastră… Am văzut mulți oameni care se plimbă pe străzi, am văzut cozi de mașini pe bulevardele din București, ceva incredibil”, a mai spus Gabi Balint

 

 

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About