Un studio de videochat din capitală cu aparatură modernă prezintă publicului  larg oferta de job

  Top Tabu
  05/08/2022
  Comentariile sunt închise pentru Un studio de videochat din capitală cu aparatură modernă prezintă publicului  larg oferta de job

Cu uimire, unii dintre noi se întreabă cine ar lucra la un studio de videochat. Puțini sunt și cei care înțeleg că tinerele care fac parte din această echipă sunt la început de drum în câmpul muncii sau sătule să nu fie promovate. Au trăit deja experiențe amare în alte domenii și au decis să facă un pas mai curios.

Un studio de videochat din capitala cu aparatura moderna, pe numele său Prime Studios ne arată cu maximă transparență ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale studioului. Fiecare tânără, numită model de videochat, are camera sa și lucrează în intimitate. Programul este de 8 ore, în ture. Iată și alte câteva detalii mai puțin știute!

Bani decontati pentru transport, pentru cele care merg la interviu

Fiecare studio de profil încearcă să atragă atenția publicului cu diverse oferte. Doar unele reușesc. La Prime Studios spre exemplu este decontat implicit transportul, în limita a 50 de lei. Asta înseamnă că fetele care vin din provincie și nu numai să fie încurajate de faptul că nu au efectiv nimic de pierdut dacă trec pragul studioului, cel puțin pentru interviu.

Acesta este doar începutul. Oferta de job vine la pachet cu tot felul de bonusuri. Unele sunt oferite celei care a petrecut numărul cel mai mare de ore în online. Altele sunt oferite în funcție de încasări, dacă sunt făcute recomandări etc. Un alt tip de bonus este cel sub forma unor operații estetice decontate.

Training gratuit

Practic studioul pune la dispoziție tot ce e necesar pentru ca o tânără să performeze. Nu doar aparatura modernă contează. Astfel, tinerele la început de drum, în primele luni de colaborare cu Prime Studios, vor avea parte de training gratuit. Asta înseamnă că indiferent dacă are un background în domeniu sau nu, va primi instruire profesională și asta înseamnă că va porni de la stadiul zero a carierei sale aici.

De asemenea, cursurile de limba engleză sunt parte din planul de training. Cerința este ca fetele să aibă minime cunoștințe în acest sens. Vor aprofunda ulterior, pe măsură ce vor avea tot mai multă susținere din partea echipei de traineri.

Cum este să lucrezi în acest domeniu?

Se spune că motivația principală de a lucra în acest domeniu este cea legată de partea financiară. Nu este greșit spus, având în vedere că sumele ce pot fi câștigate din domeniu sunt încurajatoare.

Sub deviza fii independentă financiar, cei de la Prime Studios menționează cu maximă transparență că modele pot câștigă în medie, raportat la venituri de 3 luni, 10 000 de lei pentru un model fără experiență. Unul de nivel mediu poate câștiga 15 000 lei, în timp ce modelul cu experiență poate ajunge și la 25 000 lei/3 luni.

Despre detaliile de angajare, despre ce presupune o colaborare cu Prime, cele interesate pot descoperi din pagina oficială a studioului. Sau pot trece pragul acestui studio, pentru a vedea cu ochii lor cum arată locația.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)


About