Va avea sau nu Condrea o slujba normala de inmormantare?

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  1,063

Inmormantare cu sau fara preot? Faptul ca asupra mortii lui Dan Condrea planeaza o serie de suspiciuni poate duce chiar la modificari in ceea ce priveste inmormantarea sa. Daca se dovedeste ca omul de afaceri s-a sinucis, atunci slujba de la biserica ar putea fi un speciala pentru astfel de cazuri.dan-condrea

Deoerce timpul finalizarii anchetei este lung in comparatie cu timpul ramas pana cand trupul trebuie sa fie inhumat, preotii au decis ca slujba va fi una normala, deoarece in acest caz nu sunt semne clare ca este vorba despre o sinucidere.

“În cazul despre care vorbim nu există o controversă din punct de vedere al oficierii slujbei de înmormântare. Dacă prin absenţa unei concluzii limpezi care să probeze un act suicidar, slujba de înmormântare într-un asemenea caz va fi una obişnuită. Ipotezele de lucru ale anchetatorilor pot conduce la nişte rezultate pe care le aşteptăm, dar întrucât se impune înmormântarea în aceste zile în absenţa unei concluzii care să demonstreze suicidul, slujba de înmormântare va fi una obişnuită. În mod normal, cauze obiective sau cauze fireşti ale morţii în cazul despre care vorbim, vorbim despre o persoană care a murit într-un accident auto. Ipotezele în jurul acestui caz, aparţin celor care se ocupă de anchetarea lui. Din punct de vedere religios, în acest caz nu putem vorbi despre o sinucidere tipică, limpede. E foarte probabil este ca domnul să fi fost victima unui accident auto”, a declarat, la România TV, Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR.condrea-5

Anuntul ca patronul Hexi Pharma ar fi decedat intr-un accident grav de masina a venit fulgerator duminica seara, chiar cu o zi inainte ca Dan Condrea sa fie audiat. Barbtul se afla la volanul unui Opel Astra din 2010, alta masina fata de cea pe care o conducea in mod obisnuit, si a intrat cu peste 150 km/h intr-un copac de pe marginea drumului ce leaga Corbeanca de Buftea. In jurul mortii sale s-au iscat imediat tot felul de teorii, de la simplu accident pe fond emotional, pana la sinucidere sau chiar inscenarea mortii.

Daniel Condrea fusese casatorit cu Laura, o fosta colega de la Facultatea de Medicina. Cei doi aveau impreuna o fetita de 10 ani, pe care Condrea ar fi trebuit sa o ia de la mama, duminica dupa-amiaza. Pentru ca intarziase, atat mama cat si fetita isi faceau griji de ceea ce se intampla. Soferul a fost cel care a anuntat-o pe fosta doamna Condrea de cele intamplate.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *