VIDEO AVERTISMENTUL pe care trebuie să îl înțelegem: CIUDATUL caz al celui mai tânăr român decedat cu COVID-19 și care NU avea vreo boală

  Top Tabu
  29/03/2020
  Comentariile sunt închise pentru VIDEO AVERTISMENTUL pe care trebuie să îl înțelegem: CIUDATUL caz al celui mai tânăr român decedat cu COVID-19 și care NU avea vreo boală

Noul coronavirus a făcut, la nivel național, până în acest moment 38 de români! Dacă în Italia, țara cu cele mai multe decese, media de vârstă a celor care au murit se apropie de 80 de ani, în România situația este complet diferită.

Cel mai elocvent exemplu în acest sens îl reprezintă cazul decesului numărul 35. Este vorba despre un bărbat în vârstă de, atenție!, doar 39 de ani, din Ialomița! Este cea mai tânără victimă a COVID-19, în România.

Bărbatul din județul Ialomița a decedat în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:50, iar infectarea cu COVID-19 a fost confirmată sâmbătă. Situația este cu atât mai ciudată cu cât Guvernul a anunțat că acesta nu avea „boli asociate cunoscute”, după precizările făcute de Grupul de Comunicare Strategică. Așadar, este un român sănătos ucis de coronavirusul din China!

Tânărul de 39 de ani a murit pe data de 27 martie, zi în care i-a și fost luată probă, pentru a vedea dacă este infectat. Acesta a fost consultat la Spitalul Orăşenesc din localitate, iar la scurt timp a și murit. Rezultatul a venit pe 28 martie, iar testul a fost pozitiv. Ialomițianul de 39 de ani a murit în izolatorul CPU Spital Țăndărei.

De altfel, sâmbătă seara, toți cei 3 morți anunțați de Guvern sunt din Ialomița, care pare să devină un focar de coronavirus.

Spitalele Slobozia și Țăndărei au zeci de medici, asistenți medicali și angajați în autoizolare după ce o pacientă din Țăndărei cu coronavirus a tranzitat cele două unități medicale.

Un alt bărbat din Țăndărei testat pozitiv cu coronavirus este internat în Institutul Matei Balș, din București.

El s-a filmat mai întâi în Ambulanța care-l transporta la București, iar apoi a transmis live, de pe patul spitalului, îndemnându-și prietenii și rudele să nu iasă din casă.

Ironie a sorții, pe 11 martie, Literaș Eduard s-a filmat în fața Spitalului din Țăndărei și anunța că semenii săi reveniți din Italia au adus cu ei și coronavirusul.

Sursa


About