Vocea României: Ce cote au finaliștii la pariuri?

  Top Tabu
  14/12/2016
  Comentariile sunt închise pentru Vocea României: Ce cote au finaliștii la pariuri?

Surprizele se țin lanț la „Vocea României”, după ce au mai rămas doar 3 antrenori în competiție, iar rivalitatea dintre finaliști a atins cote maxime. În așteptarea finalei de vineri, bookmakerul britanic Stanleybet le oferă românilor posibilitatea de a paria pe favoriții lor.

 

Publicul din fața televizoarelor l-a trimis în marea finală pe Tudor Chirilă, cu doi dintre artiștii pe care îi pregătește, în timp ce Loredanei nu i-au lăsat niciun reprezentant. Tudor este și marele favorit al celei de a șasea ediții, iar Stanleybet oferă o cotă de 1.80 ca Teodora Buciu sau Robert Botezan să fie următoarea Voce a României. În schimb, cei care mizează doar pe Robert pot câștiga 600 lei la fiecare 100 lei mizați.

 

Dacă pentru Tudor Chirilă ar fi a treia oară când câștigă trofeul, pentru Marius Moga ar fi o premieră, iar un pariu pe Ioana Ignat poate aduce un câștig de 470 lei la fiecare 100 lei mizați. Cel de-al treilea antrenor care a ajuns în finală, Smiley, are cota 3.00 ca să câștige.

 

Dincolo de rivalitatea dintre antrenori, cei care vor fi în lumina reflectoarelor sunt concurenții. Cei patru finaliști ai ediției 2016 de la „Vocea României” au primit următoarele cote: Teodora Buciu (2.50), Alexandru Mușat (3.00), Ioana Ignat (4.70) și Robert Botezan (6.00). Oferta de pariere este disponibilă atât în agențiile stradale, cât și online, pe stanleybet.ro.


About