Zeci de pompieri militari din Botoşani vor lua parte la o campanie de donare de sânge

  Top Tabu
  5 months ago
  0
  80

Zeci de pompieri militari din Botoşani vor lua parte, începând de luni, la o campanie de donare de sânge, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, scrie Agerpres.

Potrivit acesteia, campania se derulează timp de cinci zile, în ea urmând a fi implicaţi, alături de ofiţerii şi subofiţerii ISU, pompieri voluntari, dar şi voluntari din cadrul programului naţional “Salvatori din pasiune”.

Citește și: O persoană a murit și alta a fost grav rănită, după impactul dintre o mașină și un camion

“Astăzi, în prima zi a campaniei, alături de pompieri militari, au dăruit o şansă la viaţă şi şefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Mitoc, Vorona, Copălău, Româneşti, Unteni şi Coţuşca. Gestul pompierilor botoşăneni de astăzi nu este singular. Salvatorii răspund constant apelurilor lansate de Centrul de Transfuzii Botoşani, demonstrând că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii”, a afirmat Lupu. 

Pompierii din Botoşani intenţionează ca bonurile valorice care le vor fi puse la dispoziţie de Centrul de Transfuzii Sanguine să fie donate familiilor nevoiaşe din judeţ.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *