Perechea Călin Manda/Alexandru Lazarov a câștigat Vitality Open Tour

  Top Tabu
  24/08/2019
  Comentariile sunt închise pentru Perechea Călin Manda/Alexandru Lazarov a câștigat Vitality Open Tour

Perechea Călin Manda/Alexandru Lazarov a câștigat cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Petru-Alexandru Luncanu/ Ștefan Paloși, informează Revista Sport Magazin.

Duminică, de la ora 11.00, la Tenis Club Curtea de Argeș, se va disputa finala de simplu dintre Mircea-Alexandru Jecan și Hernan Casanova (Argentina).

În cursul acestei săptămâni, la Tenis Club Curtea de Argeș se dispută cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari. Turneu internațional la care concurează jucători din Bulgaria, Argentina, România, Italia, USA, Ucraina, Rusia, Maroc, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Serbia, Macedonia și Muntenegru.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Vitality Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România.

Parteneri media sunt Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres, iar promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.


About