Pro TV lansează în 2019 superproducția Vlad, primul serial thriller românesc

  master
  28/12/2018
  Comentariile sunt închise pentru Pro TV lansează în 2019 superproducția Vlad, primul serial thriller românesc

Anul 2019 va fi marcat la Pro TV de lansarea primului serial thriller românesc, care, potrivit paginademedia.ro, va fi un remake al producției turcești ,,Ezel’’, ce a fost difuzată în urmă cu câțiva ani și în România, de Kanal D.

Intitulat simplu ,,Vlad’’, serialul ce urmează să fie lansat în curând de Pro TV va avea 13 episoade și se anunță a fi unul de succes, beneficiind de o distribuție de excepție: Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărasu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Pistereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilas și Tudor Oprișan.

Anunțat ca un ,,Monte Cristo’’ în variantă modernă, serialul are în prim plan povestea lui Adrian (Anghel Damian), un tânăr condamnat la închisoare pe nedrept în urma unui jaf înscenat. Ca și când nu ar fi fost de-ajuns, cei care îi înscenează povestea sunt chiar prietenii săi, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

Până la urmă, după grele încercări, personajul principal al filmului, Adrian, scăpa de închisoare și, ajutat de Cezar (Bebe Cotimanis) devine Vlad, un bărbat fermecător și plin de bani, care își dedică viața punerii în practică a unui plan perfect de răzbunare împotriva celor care l-au trimis la închisoare pe nedrept.

Andrei Araditz, cel care interpretează personajul negativ principal al serialului, este cunoscut publicului larg mai ales datorită faptului că a făcut parte în repetate rânduri din juriul emisiunii produsă de Antena 1,,Te cunosc de undeva’’. Potrivit protv.ro, personajul lui Araditz, Ștefan Dragomir, este un tip inteligent, elegant dar vicios, pasionat de jocuri de noroc, care, pe lângă faptul că îi înscenează lui Adrian jaful în urma căruia acesta ajunge la închisoare, îi fură și iubita, Eliza (Olimpia Melinte), căsătorindu-se cu ea. După cum se înțelege din interviul acordat de Araditz pentru protvplus.ro, actorul este foarte încântat de participarea intr-un nou serial produs de Pro Tv, la 12 ani de la ultimul său proiect – ,,Iubire ca în filme’’:

”Pot să vă următorul lucru, pentru că am trecut prin tot soiul de proiecte de televiziune, mai ales seriale. Mi-am dorit foarte mult să existe proiectul ăsta de serial. Mi-am dorit să fie o ficțiune civilizată”.

Interesant este faptul că, odată cu denumirea aleasă de Pro TV pentru această superproducție, numele ,,Vlad’’ se află în 2018 pentru a doua oară în centrul atenției. Nu mai departe de luna februarie a acestui an, una dintre cele mai mari companii de gambling din lume, Unibet (Kindred Group) lansa în mediul online Vlad Cazino, primul cazino cu specific sută la sută românesc, creat special pentru amatorii de divertisment online din țara noastră.

Dacă numele cu adânci rădăcini in istoria poporului nostru, Vlad, a fost o alegere inspirată pentru cazinoul brandului suedez, sperăm ca acesta să-i poarte noroc și superproducției marca Pro TV, pe care o așteptăm cu nerăbdare în 2019.


About