Alexandrion Group și Fundația Alexandrion sustin Cupa Romaniei la Volei Masculin și Feminin

  Top Tabu
  23/04/2019
  Comentariile sunt închise pentru Alexandrion Group și Fundația Alexandrion sustin Cupa Romaniei la Volei Masculin și Feminin

Sală Polivalentă din Alexandria, găzduieste o nouă serie de meciuri de cel mai înalt nivel şi anume semifinalele şi finalele Cupei României la Volei Masculin, respectiv Feminin, conform afişului ataşat.

Tot la sala din Alexandria a jucat, în luna ianuarie, echipa națională feminină de volei a României, în preliminariile pentru Campionatul European, într-un meci pierdut contra Spaniei cu 3-2, eveniment sustinut deasemeni si de Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group.

Biletele se pot cumpăra atât online cât şi de la Sala Polivalentă din Alexandria, înainte cu o zi de începerea fiecarui meci.

De-a lungul timpului, Fundaţia Alexandrion şi-a pus amprenta și în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au în 2019 cea de-a patra ediție. Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade: cea de la Atena, Londra și Beijing. Fundația susține de asemenea și alte sporturi ca: fotbal, handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo sau tenis de câmp.


About