ALERTĂ Încă o elevă de 15 ani a murit, din cauza meningitei: Alta este internată în spital

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  116

Adolescenta de 15 ani din Vaslui, internată cu meningită la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit, marţi după-amiază. Ea se afla în comă, în stare extrem de gravă.

“A murit în cursul după-amiezii. Toate organele îi erau afectate. De mult nu am mai avut în spitalul nostru o formă atât de dură a bolii. Meningita a fost confirmată clinic, iar toate analizele iniţiale arătau o infecţie gravă”, a declarat pentru News.ro, managerul spitalului de Boli Infecţioase, medicul Carmen Dorobăţ.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

Adolescenta a fost internată în stare de comă la Terapie Intensivă, iar din start prognosticul medicilor a fost extrem de rezervat.

Anterior, medicii au precizat că acest caz seamănă cu cel al tinerei din Bucureşti, care a murit după ce a fost diagnosticată cu meningită meningococică.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

Iniţial, adolescenta a fost internată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar întrucât starea ei s-a înrăutăţit, a fost adusă în cursul dimineţii de marţI la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

O altă tânără, care locuieşte în Italia şi venise în vizită la rude, este internată la Botoşani. În cazul ei, ar fi vorba despre alt tip de meningită, astfel că starea tinerei de 18 ani este stabilă.

Citește și: Ingrid Mocanu iese iar la atac! Ieșire incendiară la adresa Cameliei Bogdan

Joi, o elevă de 18 ani de la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Bucureşti a murit de meningită.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *