Accident grav, la Constanta! Un om a murit

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  1,295

Un tânăr de 31 de ani a murit, miercuri seară, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 22, la ieşirea din localitatea Valul lui Traian către Constanţa, alte trei persoane fiind rănite grav, transmite corespondentul MEDIAFAX.masina_d5af4b

În accident au fost implicate un taximetru Dacia Logan, în care se aflau conducătorul auto şi o pasageră şi un autoturism Peugeot 206 şi, potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul autoturismului Peugeot a întors peste linia dublă continuă. În urma impactului, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a murit pe loc, iar alte trei persoane, aflate în cele două maşini, au fost rănite grav, rămânând încarcerate.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Dobrogea, precum şi mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au transmis că răniţii sunt o pacientă de 55 – 57 de ani, cu traumatism cranian, fractură deschisă la gambă şi fractura antebraţ, un bărbat de 55 – 57 de ani, cu traumatism toracic şi abdominal, şi un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior. După descarcerare, cei trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.accident

Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN22 s-a desfăşurat mai multe zeci de minute îngreunat, pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti.

 


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *