Alejandro „Jano” Fuentes, cunoscut de la „The Voice”, a fost impuscat in cap

  Claudia Bălan
  20/06/2016
  Comentariile sunt închise pentru Alejandro „Jano” Fuentes, cunoscut de la „The Voice”, a fost impuscat in cap

Cântăreţul Alejandro „Jano” Fuentes, în vârstă de 45 de ani, care a apărut în versiunea mexicană a concursului muzical „The Voice”, în 2011, a murit sâmbătă, în Chicago, după ce a fost împuşcat în cap, într-o ambuscadă, în timp ce îşi sărbătorea ziua de naştere alături de prietenii săi, porivit AP.alejandro-fuentes

Biroul de Medicină Legală al Cook County a confirmat că Alejandro „Jano” Fuentes în vârstă de 45 de ani, a murit sâmbătă. Acesta a fost împuşcat de trei ori în cap joi seară în afara Şcolii Tras Bambalinas School, din sud-vestul oraşului Chicago.

Atacul s-a petrecut la mai puţin de o săptămână de la tragica moarte a cântăreţei americane cu origine româneşti Christina Grimmie, care a obşinut locul trei în competiţia The Voice SUA. Potrivit autorităţilor, un bărbat a împuşcat-o pe aceasta în timp ce cântăreaţa semna autografe după un concert susţinut în oraşul Orlando, statul Florida. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

Alejandro Fuentes se afla în maşină alături de prietenii săi, iar un bărbat înarmat i-a comandat dintr-o dată lui Fuentes să iasă din maşină şi l-a împuşcat. Potrivit poliţiei, nu există suspecţi ai atacului. Postul de televiziune WGN a precizat că poliţiştii investighează dacă incidentul a fost o încercare de a fura autovehiculul sau un jaf.

a9475c9db3c22da109a78ea516b4e41c

Prietenii lui Fuentes din Chicago au declarat că au ţinut un priveghi şi o slujbă pentru cântăreţ la studioul său din Chicago, duminică seară.

 


About