Catalin Maruta, inlocuit de un serial turcesc

  Claudia Bălan
  15/07/2016
  Comentariile sunt închise pentru Catalin Maruta, inlocuit de un serial turcesc

Incepand cu data de 25 iulie, Catalin Maruta nu va mai putea fi urmarit la PRO TV. Locul sau va fi luat de un serial turcesc, care va fi difuzat incepand cu ora 18.00. 1601435_508071462638960_1713850891_n

„Iarna razbunarii” este o productie turceasca a carei poveste se anunta a fi foarte captivanta. Din toamna, insa, cel mai probabil, Catalin Maruta se va intoarce in grila PRO TV-ului pe acelasi interval orar.

SUBIECTUL SERIALULUI

Doi oameni de afaceri decid să-l ucidă pe partenerul lor, iar unicul martor al oribilei crime este chiar fiul victimei. Ucigașii decid ca micuțul să aibă aceeași soartă ca tatăl său, însă cel angajat pentru a-l ucide nu poate duce la bun sfârșit misiunea și îl trimite pe băiat departe de oraș.iarna-razbunarii_tb730

După mulți ani în care nu mai știe nimic de originile sale, Efe se întoarce în orașul natal și descoperă că are un frate geamăn, care lucrează la vechea companie a tatălui lor și este căsătorit cu iubita sa din copilărie. Când martorul crimei revine, ucigașii decid să-l omoare, dar aceștia îl confundă cu fratele său geamăn.

Efe ia identitatea fratelui său și se infiltrează în cercul celor care i-au distrus cândva familia. Serialul Iarna răzbunării urmărește pas cu pas dorința de răzbunare și răscumpărare a lui Efe, dar și lupta pentru dragostea care i-a fost refuzată încă din copilărie.

 


About