Cazinouri offline versus online – diferența o face nivelul de plată!

  1 year ago
  0
  143

În momentul în care optezi pentru un cazino online, ca modalitate de relaxare, în mod cert gândul ți se îndreaptă și către câștigurile potențiale. De aceea, unul dintre elementele care ar trebui să te ghideze în alegerea unui anumit tip de joc este nivelul de plată. Să luăm drept exemplu, sloturile: în cazinourile reale, valoarea plăților este de maxim 60%-65%. 

Pe platformele online, jocurile ca la aparate își recompensează jucătorii cu plăți ce pot ajunge și până la 99, 9% din ceea ce se joacă. Elocvente în acest sens sunt sloturile cu jackpot progresiv, acolo unde câștigurile realizate până în prezent întrec orice imaginație (premii de zeci de milioane Euro la Mega Moolah, The Dark Kight, Arabiaan Nights sau Mega Fortune). 

Foarte avantajos este și faptul că multe dintre jocurile de cazino dispun de propriile jackpoturi (așa cum sunt jocurile de la IGT/Playtech/Microgaming). Astfel, un sistem de patru jackpoturi diferite ca valoare, le permite jucătorilor să câștige atât sume cu valori mai scăzute, cât și unele cu valoare foarte mare.  

Chiar dacă și la cazinourile terestre există câștiguri mari (sloturile Megabucks sunt printre cele mai generoase), atunci când joci online nu trebuie să te deplasezi în aceste centre (ceea ce presupune diverse costuri suplimentare). 

Poți câștiga mai repede pe platformele online decât în cazinourile terestre? 

În momentul în care joci la un cazinocum, iei în calcul care sunt șansele de a câștiga dacă cheltui cât mai puțini bani. Luând în calcul faptul că marele câștig de la Mega Moolah s-a realizat cu un pariu de 25 de euro cenți, șansele par favorabile. Pentru a-ți crește șansele potențiale de a obține un câștig cu care să te poziționezi în categoria celor mai fericiți câștigători, iată care sunt nivelurile de plată pentru câteva dintre jocurile de cazino: 

  • Video poker – valoarea plăților poate ajunge la 99%;
  • Blackjack – valorile sunt aproximativ egale cu cele ale plăților de la video poker – 99%;
  • Ruletă – trebuie făcută mențiunea că ruleta americană dezavantajează în mod clar jucătorii, cu un nivel al plăților de maxim 95%, în timp ce la ruleta europeană și cea franceză, valoarea nivelului de plată depășește 97%.

Așadar, dacă alegi un cazino online în România de exemplu, https://www.jocuricalaaparate.biz/jocuri-slot/ nu doar că vei avea la dispoziție un nivel de plată care este afișat la vedere, dar acesta este de peste 97% în cazul multor platforme legale. Mai mult decât atât, atunci când joci pe net, poți să schimbi într-o secundă atât tipul de jocuri din cazinou, cât și variantele de jocuri din cadrul unei categorii.  

Ceea ce înseamnă că poți opta pentru niveluri de plata variate, din doar câteva click-uri, fapt imposibil într-un cazinou terestru, acolo unde ești condiționat de ceilalți jucători și de locul ocupat de aceștia la mesele de joc sau pe scaunele de la sloturi. 

Jucând pe net, într-un mediu confortabil (de pe desktopul de acasă ori de pe mobil, într-un loc liniștit), la un cazinou cu un nivel de plată mare, șansele tale de câștig vor fi întotdeauna ridicate!


About  

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *