Cele mai bune agenții de pariuri online cu licență în România

  master
  09/11/2016
  Comentariile sunt închise pentru Cele mai bune agenții de pariuri online cu licență în România

pariurix-toptabu

Cu toții ne întrebăm care sunt cele mai bune agenții de pariuri online cu licență din România, dar un astfel de top este greu de realizat, deoarece părerile sunt împărțite și subiective. Totuși, în acest articol îți vom prezenta criteriile după care trebuie să te ghidezi și la ce trebuie să fii atent atunci când realizezi un astfel de top.

Criterii de alegere a caselor de pariuri online

  1. În cazul în care nu ai mai pariat niciodată în mediul online și nu știi de unde să începi, îți sugerăm să cauți o casă de pariuri ce oferă o platformă cât mai prietenoasă și simplu de utilizat. Mai pe scurt, trebuie să poți paria pe evenimentul dorit cu ajutorul a doar 2-3 click-uri.
  2. Valoarea cotelor este un alt criteriu important în rândul pariorilor, însă trebuie să știi că acestea diferă de la zi la zi și nu poți stabili din prima care agenție de pariuri le oferă pe cele mai bune.
  3. Atât retragerea, cât și depunerea banilor trebuie să fie o acțiune cât mai simplă și rapidă. De asemenea, tranzacțiile trebuie să fie cât mai sigure. Casele de pariuri online îți vor oferi cât mai multe metode de a depune sau retrage bani, ba mai mult, majoritatea din cele care funcționează și în mediul offline îți oferă posibilitatea de a efectua aceste operațiuni direct din agențiile stradale.
  4. Ofertele caselor de pariuri online reprezintă un alt criteriu foarte important. Trebuie să știi că aproape fiecare agenție de pariuri îți va oferi o serie de avantaje atunci când îți creezi un cont nou și depui prima sumă de bani. Cu toate acestea, trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile.
  5. Oferta de pariere trebuie să fie una cât mai diversificată. Adică să cuprindă cât mai multe sporturi și evenimente pe care să poți miza alegând din cât mai multe tipuri de pariuri!
  6. Un alt plus pentru o casă de pariuri online este parierea live. Desigur, în prezent toate agențiile oferă acest serviciu, însă una considerată bună îți va prezenta statistici de calitate în timp real, live-streaming, multe tipuri de pariuri pe care poți miza și multe alte avantaje.
  7. Suportul și ajutorul oferit de agențiile de pariuri trebuie să fie nelipsit și de calitate. Un mare avantaj este dacă acesta va fi în limba română!

pariurix-toptabu

Acestea sunt printre cele mai importante criterii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să stabilești care este cea mai bună casă de pariuri online cu licență dn țara noastră.

Totuși, dacă simți că nu te poți decide în privința acestui subiect, noi îți recomandăm să te înscrii în cea mai mare comunitate dedicată pariorilor din România. Acolo vei găsi zeci, poate chiar sute de recenzii pentru fiecare agenție de pariuri în parte și tot ce trebuie să știi despre acestea. De asemenea, vei lua contact cu mulți pariori care au experimentat deja o anumită casă de pariuri care te interesează și poți discuta, sau le poți cere sfaturi acestora.

 


About