Familia Bodnariu isi va primi copiii acasa

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  993

Scandalul-Bodnariu-şi-ciocnirea-civilizaţiilor-contemporane-690x345Familia Bodnariu a anunţat vineri că a ajuns la o înţelegere cu municipalitatea Naustdal pentru a primi toţi cei cinci copii acasă şi a făcut apel la respectarea nevoii de “linişte şi intimitate netulburată” a familiei în zilele următoare.

“Municipalitatea Naustdal s-a înţeles cu părinţii să aducă toţi cei cinci copii acasă! Vă mulţumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile şi implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze şi să vă răsplătească!”, potrivit unui comunicar de presă publicat de familia Bodnariu şi semnat de pastorul Cristian Ionescu.

De asemenea, familia a făcut apel la respectarea nevoii de “linişte şi intimitate netulburată” în zilele următoare deoarece “urmează o perioadă de reintegrare şi reacomodare a copiilor în casa părintească”.


Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat un proiect rezoluţie care vizează Norvegia şi care vine în sprijinul familiei Bodnariu, a declarat, joi, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.gyhu

“Am primit din partea colegului Ben-Oni Ardelean o rugăminte, să anunţ că au reputat un succes deosebit azi la Paris, la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, una dintre comisii a adoptat un proiect de rezoluţie pe Norvegia, în sprijinul familiei Bodnariu”, a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, la Antena 3.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat, joi, pe Facebook, că APCE a decis elaborarea unui proiect de Raport care va examina în ce măsură acţiunile abuzive din ultimii ani ale serviciilor sociale de protecţia copilului (Barnevernet) din Norvegia, inclusiv în cazul familiei Bodnariu, sunt compatibile cu standardele relevante ale Consiliului Europei, urmând ca rezoluţia să cuprindă recomandari de lege pentru autorităţile de la Oslo.

“Comisia pentru Afaceri Sociale, Sănătate şi Dezvoltare Durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au decis astazi, 2 iunie a.c., elaborarea unui proiect de Raport intitulat: <<Asigurarea unui echilibru între interesul superior al copilului şi necesitatea de a menţine familiile unite>>, demers care concretizează moţiunea pentru rezoluţie depusă în luna ianuarie a acestui an de către senatorii Ben-Oni Ardelean, Titus Corlăţean şi Viorel-Riceard Badea, membri ai Delegaţiei române la APCE, susţinut de reprezentanţi din 14 ţări”, a scris Ben-Oni Ardelean pe Facebook.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *