Fotomodel mort in timpul unei sedinte foto

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  872

fotomodelUn fotomodel din Taiwan a socat o lume intreaga. Tanara, in varsta de 25 de ani, s-a inecat chiar in timpul unei sedinte foto, sub apa. Din primele date, se pare ca tanara a suferit o criza de astm.

Chiar daca toti cei care se aflau de fata au intervenit imediat si au scos-o de sub apa, Olivia Ku nu a mai avut nicio sansa. Desi au dus-o la spital in cel mai scurt timp, toate manevrele de resuscitare a tinerei au fost in zadar.

Fotomodelul ar fi trebuit sa foloseasca un aparat special pentru a putea respira, insa a fost fortata sa isi tina respiratia sub apa, pentru ca auxiliarele ar fi fost inestetice, scrie Daily Mail. Sedinta foto se desfasura langa orasul Hengchun, in regiunea taiwaneza Pingtung.fotomodel

Autoritatile din Taiwan care se ocupa de acest incident tragic au refuzat sa ofere presei orice detaliu despre modul in care a survenit moartea Oliviei sau circumstantele in care aceasta s-a produs.

Olivia Ku, unul dintre cele mai populare modele din Taiwan, era casatorita si avea o fetita. Fotomodelul era, de asemenea, foarte pasionata de scufundari si, de multe ori, impartasea cu prietenii ei de pe retelele sociale imagini din timpul incursiunilor acvatice. Practica acest hobby de peste 3 ani de zile si facea parte dintr-o echipa de scafandri volunari care adunau gunoaiele de pe fundul apelor.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *