Imaginea cu Lora care a starnit un adevarat scandal printre fani: „Bleah!”

  Raluca Pascu
  13/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Imaginea cu Lora care a starnit un adevarat scandal printre fani: „Bleah!”

lora-02
Grea e viata de artist, spune o vorba romanesca, iar Lora simte asta chiar pe pielea ei. Ce-i drept, artista se si bucura de simpatia a peste doua milioane de fani pe retelele sociale, insa acest lucru atrage dupa sine si o mare responsabilitate atunci cand posteaza ceva pe Facebook.

De exemplu, ultima oara, Lora a starnit un adevarat scandal printre fanii ei. Artista a postat o imagine cu ea in timp ce se pupa cu… o vacuta! Mai mult, blandul animal a scos si limbuta sagalnic, probabil incantata de gustul pe care il avea gloss-ul cantaretei. 🙂13221534_1351110784906361_396816321931573732_n

Cum era de asteptat, insa, poza a atras si controversele. In timp ce unii s-au aratat incantati ca Lora si-a aratat si fata umana, imaginea copilului crescut in provincie, pazit de animale si pasarile cerului, altii, mai „oraseni” asa, s-au aratat oripilati de aceasta ipostaza a cantaretei, exclamand la unison un mare „Bleah!”. Imediat, primii s-au aratat foarte deranjati de atitudinea criticilor, asa ca pe Facebook-ul artistei a si inceput cearta! Lora

Ne amintim cu totii ca Lora a fost, anul trecut, in centrul unui scandal-monstru. Dupa ce ea si Dan Badea s-au despartit cat se poate de civilizat, artista a fost acuzata ca are o relatie cu iubitul actritei Doinita Oancea. Este vorba despre Ionut, impresarul Lorei si unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului Lora-Dan Badea, din perioada casniciei lor. La inceputul acestui an, cantareata a recunoscut ca are o relatie cu Ionut, insa a tinut sa precizeze ca aceasta a inceput cu mult dupa ce amandoi s-au despartit de fostii lor parteneri.

“Noi am avut o poveste ca in filme, ca in telenovele. Nu o sa intru foarte mult in detalii. Noi suntem impreuna recent, de 8 luni. Este o poveste superba. Eram pe punctul sa nu mai lucram impreuna. Am trecut prin niste lucruri foarte dureroase. Ni s-au pus in carca niste lucruri foarte dureroase si scopul acelui scandal a fost sa ne desparta. Era cat pe ce sa nu mai lucram impreuna pentru ca a fost o lovitura foarte mare mediatica. Mie nu-mi place sa ies si sa spun daca un lucru e adevarat sau nu. Eu n-am vrut sa intru in jocul asta. Este iubitul meu de aproape 8 luni, de cand inregistram „Floare la ureche”.

Am fost acuzati ca ne-am tradat prietenii. Noi am iesit din niste relatii si de prietenie si de iubire, dar noi am renuntat la niste relatii care in acele momente erau toxice. Eu respect persoanele cu care am impartit ani din viata la orice nivel. Am suferit odata cu ei si am incercat sa explic ca ei nu au trait asa ceva, ca ei nu au fost tradati. (…) respect foarte mult fostele relatii si nu as putea nciodata sa condamn. Daca a fost vreodata vorba de vreo tradare, sa stiti ca nu a fost vorba de vreo tradare. Mi-as fi dorit sa am o relatie care sa fi inceput in Caraibe undeva. nu a fost asa, din pacate, dar s-a construit de la minus infinit.”, a explicat Lora.


About