Imagini uluitoare! Cum a fost inmormantat un roman, in Dambovita

  Raluca Pascu
  3 years ago
  0
  603

Scene incredibile, într-un cimitir din Dambovita! Familia fostului șef al Partidei Romilor din comuna Dragomiresti i-au indeplinit acestuia ultima dorinta lasata cu limba de moarte! Rezultatul? O patanie de care rade acum o tara intreaga!Dambovita

Rudele i-au parcat acestuia, la căpătâi, autoturismul pe care l-a iubit mai mult decat orice in timpul vietii! Si nu va ganditi la nu stiu ce limuzina, ci la… o Dacia Logan!

În timp ce neamurile bulibașei din Dragomirești se bucură că au putut să-i respecte defunctului ultima dorință, să aibă aproape automobilul mult iubit, oamenii din sat privesc contrariați mașina parcată printre morminte. De două săptămâni, de când Petre Honciu și-a dat obștescul sfârșit, mașina zace lângă mormântul lui, scrie TargovisteNews.ro.masdr

Petre Honciu a fost lider al Partidei Romilor din comuna Dragomirești, iar cei care l-au cunoscut povestesc că bărbatul își iubea mașina ca pe ochii din cap. ”Nu pleca nicăieri fără mașină. Era viața lui”, își amintește Vasilica Simion, vecină a defunctului.

Conștient că din cauza bolilor de care suferea nu mai are mult de trăit, omul le-a lăsat rudelor instrucțiuni cu limbă de moarte. ”Așa a fost dorința lui, a lăsat vorbă să lase mașina acolo, la intrare, că mașina aia e a lui și nu mai trebuie să o plimbe nimeni. A lăsat vorbă înainte de a muri”, a spus o altă vecină.

Pe lângă disconfortul creat de mașina parcată printre morminte, oamenii din sat se plâng și de faptul că familia defunctului a comandat un afiș enorm cu portretul defunctului, pe care l-a întins pe gardul stadionului comunal, tot pentru a-i cinsti memoria bulibașei.

SURSA: Libertatea.ro


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *