Sotia lui Marcel Toader, videoclip de 15 000 euro

  Raluca Pascu
  02/07/2016
  Comentariile sunt închise pentru Sotia lui Marcel Toader, videoclip de 15 000 euro

Sotia lui Marcel Toader, videoclip de 15 000 euro: Maria Constantin este una dintre cele mai frumoae interprete de muzica populara din tara noastra. A absolvit Liceul de Muzica si Arte Plastice “Constantin  Brailoiu” din Targu Jiu – sectia flaut , instrument la care a fost chiar olimpica.HRS_AAA_9233

Castigatoare a multor competitii muzicale ,a fost incurajata sa participe la Festivalul Maria Lataretu , cel mai mare concurs muzical al momentului , unde a si castigat marele trofeu .

Facandu-se remarcata prin calitatile vocale deosebite, in anul 2007 devine   solista profesionista si membra a renumitului ansamblu profesionist “Doina Gorjului”, fapt ce a dus la o ascendenta profesionala importanta pentru cariera ei.

Participanta la Vocea Romaniei,Maria Constantin a demonstrat abilitati de interpretare in domeniul muzicii usoare,cucerind publicul.

De curand,artista a dorit sa faca o schimbare,abordand un nou stil muzical si vestimentar,punand in valoare influentele folclorice ale melodiei balcanice,,Mugur de dragoste’’.
Pentru acest gen muzical a fost nevoie de o orchestra de muzica populara si de un band de muzica usoara compus din 24 de persoane.

Maria,marturiseste ca este prima melodie in care canta si la flaut,melodia si textul fiind concepute chiar de ea si orchestrate de Marin Alexandru si Kiba Dachi,basistul artistului Mihai Margineanu.HRS_AAA_9339

Videoclipul melodiei,,Mugur de dragoste’’ isi incepe povestea pe plaiurile cipriote,in zona Pomos,o zona cu peisaje de vis pentru o poveste de dragoste nebuna,dintre doi indragostiti,el cipriot,ea romanca ce isi unesc destinele intr-un cadru mirific.

Nunta celor doi indragostiti este prezentata intr-un mod inedit,cu multa veselie si culoare,animata cu dansatori si muzicieni din Cipru,iar rolul secundar este interpretat de un dansator renumit in Cipru, Charis Pazaros.
Maria Constantin s-a lasat pe mainile dansatorului,Charis Pazaros pentru a deprinde dansul cipriot.

Pentru realizarea videoclipului a fost nevoie atat de o casa de productie din Romania,formata din Marin Dinescu,Albert Radu,Ana Maria Lungu dar si de o renumita casa de productie din Cipru.  Frumoasa interpreta a petrecut 4 zile in Cipru pentru realizarea videoclipului ,,Mugur de dragoste’’, proiect ce aduce cu sine particularitate,perfectiune si  armonie!

Artista a fost nevoita sa scoata din buzunarul sau o suma maricica, costurile  pentru videoclip ridicandu-se la 15.000 euro.

Pe data de 5 iulie, va fi lansat videoclipul, in premiera in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea  pe Pro tv. Acesta va putea fi vizionat si pe pagina de facebook a artistei https://www.facebook.com/mirelaconstantin.ro/?fref=ts .

Artista va asteapta pe site-ul http://www.mariaconstantin.ro/index.php pentru a afla noutatile pregatite publicului.

 


About