Veste importanta pentru cei care folosesc WhatsApp

  Raluca Pascu
  13/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Veste importanta pentru cei care folosesc WhatsApp

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp, deținut de Facebook, poate fi folosită și pe calculatoarele de acasă sau de la birou, alături de dispozitivele mobile care rulează sistemele de operare Android, iOS, Windows Phone sau Blackberry, informează Agerpres.

whatsapp

„Asemenea versiunii WhatsApp Web, aplicația pentru calculatoarele desktop este o extensie a telefonului posesorului: aplicația reflectă pe ecranul calculatorului conversațiile și mesajele din telefonul mobil al utilizatorului”, se arată într-un comunicat al companiei.

Utilizatorul se va putea autentifica în aplicația de pe calculator prin scanarea codului QR folosind aplicația mobilă WhatsApp. de îndată ce acest lucru a fost realizat, toate mesajele și contactele sale din contul de WhatsApp de pe telefonul mobil vor fi încărcate automat pe calculator.WhatsApp

Aplicația, care permite afișarea instantă pe ecranul calculatorului a notificărilor privind mesajele noi, oferă astfel utilizatorului posibilitatea comunicării în timp real cu cei din lista sa de contacte atunci când lucrează la birou sau acasă.

Serviciul de mesagerie WhatsApp are în prezent, potrivit datelor companiei, peste 1 miliard de utilizatori, fiind una dintre cele mai populare la nivel mondial pentru comunicarea mobilă.


About