VIDEO A filmat in timp ce se prabusea cu avionul

  Raluca Pascu
  4 years ago
  0
  1,238

Avion, filmat prabusindu-se! Un parasutist a filmat in timp ce avionul din care se pregatea sa sara se prabusea. Filmarea a fost realizata cu camera pe care barbatul o avea atasata la casca. Imaginile sunt incredibile.Avion

Din fericirie, toti cei 17 parasutisti aflati la bordul aparatului de zbor au scapat cu rani superficiale, dar cu o sperietura de neuitat! Cum este de asteptat, si imaginile surprinse de unul dintre ei sunt de neuitat! Pe filmare se vede cum pilotul incearca sa isi linisteasca echipajul, spunandu-le ca totul va fi bine. La un moment dat, nu se mai vede nimic, auzindu-se pe fundal doar vocile celor aflati la bordul avionului. Cand revine imaginea, parasutistii sunt unul peste altul. Avionul aterizase, insa avea trenul de aterizare in aer, asa ca fiecare a ajuns pe unde s-a putut. Important a fost ca nimeni nu a patit nimic, datorita prezentei de spirit a pilotului care s-a interesat imediat sa vada daca are cineva nevoie de ajutor. Imaginile sunt fabuloase, iar ceea ce putea fi o tragedie de proportii s-a transformat intr-un motiv de bucurie pentru toti cei prezenti. Practic, a fost ziua in care viata lor a luat-o de la 0, dupa cum sustin cei implicati in incident.

Incidentul s-a petrecut in California, in timp ce parasutistii asteptau sa ajunga la o altitudine potrivita pentru a putea sari din avion. La un moment dat, aparatul de zbor a inceput sa aiba probleme cu motorul, iar pilotul a incercat sa faca o aterizare de urgenta pe aeroportul care se afla la nici doi kilometri. Cand a vazut, insa, ca nu poate redresa sub nicio forma avionul, cel care il pilota a luat decizia sa aterizeze intr-un loc mai putin periculos, asa ca au ajuns pe o vita de vie.

In cauza, autoritatile americane abilitate au pornit o ancheta, insa toti l-au felicitat pe pilotul care a dat dovada de multa stapanire de sine si de foarte mult curaj, el fiind in acelasi timp si un bun psiholog pentru colegii sai.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *