VIDEO A filmat in timp ce se prabusea cu avionul

  Raluca Pascu
  17/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru VIDEO A filmat in timp ce se prabusea cu avionul

Avion, filmat prabusindu-se! Un parasutist a filmat in timp ce avionul din care se pregatea sa sara se prabusea. Filmarea a fost realizata cu camera pe care barbatul o avea atasata la casca. Imaginile sunt incredibile.Avion

Din fericirie, toti cei 17 parasutisti aflati la bordul aparatului de zbor au scapat cu rani superficiale, dar cu o sperietura de neuitat! Cum este de asteptat, si imaginile surprinse de unul dintre ei sunt de neuitat! Pe filmare se vede cum pilotul incearca sa isi linisteasca echipajul, spunandu-le ca totul va fi bine. La un moment dat, nu se mai vede nimic, auzindu-se pe fundal doar vocile celor aflati la bordul avionului. Cand revine imaginea, parasutistii sunt unul peste altul. Avionul aterizase, insa avea trenul de aterizare in aer, asa ca fiecare a ajuns pe unde s-a putut. Important a fost ca nimeni nu a patit nimic, datorita prezentei de spirit a pilotului care s-a interesat imediat sa vada daca are cineva nevoie de ajutor. Imaginile sunt fabuloase, iar ceea ce putea fi o tragedie de proportii s-a transformat intr-un motiv de bucurie pentru toti cei prezenti. Practic, a fost ziua in care viata lor a luat-o de la 0, dupa cum sustin cei implicati in incident.

Incidentul s-a petrecut in California, in timp ce parasutistii asteptau sa ajunga la o altitudine potrivita pentru a putea sari din avion. La un moment dat, aparatul de zbor a inceput sa aiba probleme cu motorul, iar pilotul a incercat sa faca o aterizare de urgenta pe aeroportul care se afla la nici doi kilometri. Cand a vazut, insa, ca nu poate redresa sub nicio forma avionul, cel care il pilota a luat decizia sa aterizeze intr-un loc mai putin periculos, asa ca au ajuns pe o vita de vie.

In cauza, autoritatile americane abilitate au pornit o ancheta, insa toti l-au felicitat pe pilotul care a dat dovada de multa stapanire de sine si de foarte mult curaj, el fiind in acelasi timp si un bun psiholog pentru colegii sai.


About