Ce este mai important pentru pariori: Bonus de client nou sau acces la cotele cele mai bune?

  Top Tabu
  04/08/2016
  Comentariile sunt închise pentru Ce este mai important pentru pariori: Bonus de client nou sau acces la cotele cele mai bune?

 

În timp ce majoritatea platformelor de pariuri online se întrec în a oferi bonusări de bun venit, Stanleybet.ro este singura care îşi propune să-şi câştige clienţii oferind cotele cele mai mari

Unul dintre primele efecte ale legiferării jocurilor de noroc online în România asupra pieţei a fost acela al angajării companiilor de profil cu toate resursele într-o cursă susţinută de atragere a clienţilor către platformele de joc pe care le oferă, acordând diverse facilităţi.

Ca în orice astfel de manifestare a comcurenţei, s-a conturat rapid şi un curent, instrumentul pe larg folosit în acest moment pentru creşterea capitalului de clienţi fiind acela de “ispitire” a acestora cu bonusuri aşa numite “de bun venit”.

Astfel, platformele care oferă pariuri online sau alte tipuri de jocuri de noroc sunt, în prezent aproape fără excepţie, populate cu anunţuri referitoare la aceste bonusuri de ordinul a câteva sute de lei oferite jucătorului doar pentru simpla înregistrare. Mai mult, ajungând într-o etapă a saturaţiei, bătălia bonusurilor se concentrează tot mai acut pe a prezenta acest tip de avantaj drept “cel mai mare”, “cel mai consistent” sau “cel mai simplu de accesat”.

În această avalanşă a avantajelor de client nou oferite, regăsim o companie care a ales o altă strategie. Platforma de jocuri online a operatorului britanic Stanleybet şi-a propus să câştige mai întâi bătălia cotelor, respectiv primul criteriu pe care pariorul îl are deja ca reflex atunci când se află în faţa alegerii de a miza pe o platformă sau alta.

Pe Stanleybet.ro vei regăsi bonusări consistente, dar acestea sunt permanente şi vizează mărirea câştigului, nu oferite o singură dată cu scopul de a te ispiti să te înregistrezi. În acest mod şi în funcţie de numărul evenimentelor de pe bilet, pariorul la Stanley poate ajunge să-şi majoreze cu până la 70% din valoarea câştigului.

StanleyPlus5 este un alt bonus special disponibil la Stanleybet, care-ti mărește cota totala de pe un bilet. Pentru a beneficia de ofertă, este suficient să alegi un pariu pe Rezultat Final (din StanleyPlus5) și să-l combini cu alte 5 pariuri din oferta obișnuită.

Iar dacă nu eşti convins că lucrurile stau aşa, lămureşte-te acum:

www.stanleybet.ro – platforma de pariuri online

www.stanleysports.ro – oferta pentru pariuri tradiţionale

Stanleybet aplică și în online strategia care i-a adus succes in piata off-line, evaluând că, atunci când va trece această febră a bonusurilor de bun venit, ceea ce va face diferenţa sunt cotele, respectiv instrumentul care a făcut dintotdeauna diferenţa între competitori această activitate. Din această perspectivă, prin facilităţile descrise mai sus, Stanleybet s-a instalat deja detaşat în frunte în cursa atragerii de clienţi de către platformele care oferă jocuri de noroc online.

 

Consacrat în Marea Britanie, brandul Stanleybet este prezent de peste 12 ani în România, operând, pe lângă platforma online www.stanleybet.ro, peste 360 de agenții de pariuri tradiţionale.


About